Simon Leviev

Ekskluzivni intervju s varalicom s Tindera nakon objave dokumentarca: 'To su moje poruke? Jesi li vidio da ih...

Simon Leviev je čovjek koji je preveslao barem tri, a vjerojatno i više žena za nekoliko stotina tisuća eura

Edita Misirić Vrkljan/ 6.3.2022. u 20:30

Za varalicu s Tindera Simona Levieva čuli smo već svi. On je na nevjerojatan način utržio na stotine tisuća od raznih žena. Izraelski novinar intervjuirao je najpoznatijeg svjetskog varalicu, a evo što o svemu kaže lažni milijarder.

On je Tindler Swindler. Simon Leviev. Čovjek koji je preveslao barem tri, a vjerojatno i više žena za nekoliko stotina tisuća eura. Tako kažu one u dokumentarnom filmu koji je cijeli svijet ostavio bez riječi. No, ne i Simona. On na novonastaloj slavi jaše dalje i negira sve optužbe po principu 'Vjeruješ li meni ili svojim očima'?

"Nikada nisam prevario niti sam ikada išta uzeo od ijedne žene ili muškarca! To je potpuna laž! Jako je lijepo izmisliti sve to i stvoriti ovo ludilo! Pogledaj što su napravili! Najgledaniji film na svijetu!", izjavio je Simon Leviev.

Želiš me uvjeriti da ne uživaš u ovoj pozornosti koja se oko tebe stvorila?

"Uživam? Znaš li kroz što ja prolazim? Znaš li? - Što? Anksioznost. Nisam iz kuće izišao dva tjedna! Da uživam u tome?", tvrdi Simon Leviev.

Image
Pravda je spora, ali...

Sve se vraća, sve se plaća: Varalica s Tindera ispao potpuna budala, prevarila ga nepoznata djevojka

Image
Pravda je spora, ali...

Sve se vraća, sve se plaća: Varalica s Tindera ispao potpuna budala, prevarila ga nepoznata djevojka

"Novac i slava! Mislim da se nitko ne može zaljubiti u 54 sata. Ja nisam Brad Pitt. Što misliš zašto su te žene pošle za mnom? Zbog moje očaravajuće face? OK, zgodan sam, ali nisam Brad Pitt. Nikada im nisam obećao ni obitelj ni djecu! To su gluposti!", pojasnio je.

Upravo se čita

Image
brodovi povezuju ljude

FOTO Hrvoje i njegova družina svaki su dan čekali brod Jadrolinije. A onda ih je kapetanov poziv ostavio bez daha

Vidio sam poruke koje si napisao: Želim se oženiti s tobom, želim s tobom imati djecu.

"To su moje poruke? Jesi li vidio da ih pišem?", odrješit je bio Leviev.

Leviev jedino priznaje da je još prije ovih optužbi muljao s krivotvorenom putovnicom te je izdavao čekova bez pokrića i tako ukrao gotovo dva milijuna kuna zbog čega je i odslužio zatvorsku kaznu u Izraelu. Sve ostalo mu je, kaže, namješteno!

Kako si drukčije mogao biti predstavljen u filmu nego kao prevarant?

"Ja sam poslovni čovjek! Živim svoj život i ne trebam nikome objašnjavati odakle mi novac!", smatra Simon Leviev.

Pa dobro, pričaj mi o svojem poslu!

"Zašto bih? Pitam li ja tebe kolika ti je plaća?", uzvratio je Leviev novinaru.

Simon je posebno ponosan na činjenicu da otkada je dokumentarac objavljen, policija s njim nije obavila niti jedan razgovor. Dapače, tvrdi da će tužiti i streaming servis koji ga je emitirao, ali i djevojke koje ga u njemu optužuju.

Očekuješ li da ti policija jedan od ovih dana pokuca na vrata?

"Ne, ne očekujem. Sve ovo protiv mene je izmišljeno. Nisam zabrinut, jer su to sve gluposti. One su te koje bi trebale biti zabrinute", istaknuo je Leviev, poznat kao varalica s Tindera.

No, sreća se ipak okrenula protiv njega. Pravi izraelski kralj dijamanata milijarder Lev Leviev odlučio je tužiti Simona jer se predstavljao kao jedan od njegovih sinova.

Nitko na ovome svijetu neće povjerovati da si uzeo prezime Leviev slučajno! Očito je da si se odlučio predstaviti kao sin milijardera.

"Ako ljudi požele uključiti svoju bujnu maštu, a scenaristi to odluče uobličiti u film ili u knjigu, to je u redu", zaključio je Simon Leviev.

Tužba milijardera stigla je nakon što je ovaj intervju snimljen. Simon je i tada radio ono što radi najbolje - manipulirao i lagao sa samodopadnim osmijehom na licu. A nama još preostaje da vidimo tko će se zadnji smijati - Simon ili njegove žrtve.

Edita Misirić Vrkljan/ 6.3.2022. u 20:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ima se, može se

Tako to ide kada je tata Zdravko Čolić: Lijepa Una uživa na jahti nakon optužbi da je krala iz obiteljskog sefa

Više s weba