Ostalo

Ipak ćemo gledati Brendu: Shannen Doherty pristala na snimanje novih epizoda 'Beverly Hillsa'

Šest novih epizoda kultne serije 'Beverly Hills, 90210' izaći će na ljeto, a većina originalne postave se vraća na male ekrane

Tabloid.hr
29.04.2019 14:53

Shannen Doherty , koja se proslavila ulogom Brende Walsh u kultnoj seriji 'Beverly Hills, 90210', ipak će sepridružiti većini originalne postave i snimiti nove epizode.

Kada je krajem veljače najavljen reboot, na snimanje nisu pristali Shannen i Luke Perry , koji je nedugo nakon vijesti preminuo od posljedica teškog moždanog udara.

Još uvijek nije poznato zbog čega se glumica predomislila, ali obožavatelji su van sebe budući da je njezin lik obilježio seriju. Vijest je potvrdila i na svome Instagramu.

Shannen se navodno oko angažmana premišljala zbog niza razloga, a glavni je taj što je zbog raka dojke, od kojeg je oboljela 2015., prošla mastektomiju, kemoterapiju i zračenje.Srećom, opaka je bolest trenutnou remisiji.

Snimanje serije je započela sa samo 19 godina, a ovoga ćemo ju ljeta gledati u šest nastavaka reboota, gdje će se pridružiti kolegama Jasonu Priestleyju,Ianu Zieringu,Tori Spelling,Jennie Garth,GabrielliCarterisiBrianu Austinu Greenu u novim avanturama.