Ostalo

Ipak ljubav: Tom Brady i Gisele Bundchen demantirali glasine o razvodu

Kako je Brady bio umiješan u jednu aferu zbog koje je suspendiran iz NFL lige, mediji su pisali kako on jako teško podnosi ovaj poraz te se sve to loše odrazilo na njegov odnos sa suprugom

Ivona Hemen
10.09.2015 09:04

Prošlog mjeseca u medijima se pojavila vijest da se najplaćenija manekenka na svijetu Gisele Bündchen razvodi od suoruga Toma Bradyja.

Ipak, prije koji dan na njezinom Instagramu osvanula je fotografija koja demantira ova nagađanja.

"Moje srce se topi", napisala je ispod fotografije.

Kako je Brady bio umiješan u jednu aferu zbog koje je suspendiran iz NFL lige, mediji su pisali kako on jako teško podnosi ovaj poraz te se sve to loše odrazilo na njegov odnos sa suprugom.

Prema izjavi prijatelja, jako je neugodan i često svoje frustracije liječi na njoj.

Usto, nedavno je u javnost procurila informacija kako je njihova maska pred kamerama, koja ih uvijek predstavlja nasmijane i sretne, skida u četiri zida, kada počinju konstantne svađe.

Tom navodno slavnoj ljepotici ne može oprostiti jer se podvrgnula plastičnoj operaciji, što je glavni razlog svađa i možebitnog okončanja braka.

Ipak, Brady je odlučio sve demantirati.

"Imamo nevjerojatan odnos. Ja sam sretan čovjek. Blagoslovljen sam što sam kroz cijelu aferu imao podršku obitelji, a osobito njezinu podršku. Bezuvjetno se podržavamo i uvijek će tako biti. Sretan sam što sa svojom životnom partnericom imam tako nevjerojatan odnos. Mislim da nikad ništa neće to uništiti".

Iako Gisele još uvijek nije dala nikakvu izjavu, na svom Instagram profilu redovito objavljuje obiteljske fotografije kojima poručuje da je obitelj najvažnija.