Ostalo

IPAK VOLI NOVU SNAHU? Zbog ove snimke mnogi misle da je majka Novaka Đokovića prihvatila zgodnu influencericu

Već neko vrijeme šuška se kako majka Novaka Đokovića ne voli djevojku najmlađeg sina Đorđa, a sada su u javnost procurile fotografije koje pokazuju drugu stranu

T.M.
16.09.2022 11:30

Prošli tjedan na vječnu ljubav zakleli su se najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i Saška Veselinov , a navodno su za vjenčanje iskeširali više od 150.000 eura. Crkvenom vjenčanju prisustvovali su samo najbliži, a svadbeno veselje potom se nastavilo u Crnoj Gori. Mjesecima prije vjenčanja srpski mediji pisali su kako majka Dijana nije zadovoljna s novom snahom, ali snimke s vjenčanje pokazuju da je istina ipak nešto drugačija.

Pročitajte još
Oženio se brat Novaka Đokovića! Prelijepa Saška blistala u raskošnoj vjenčanici

Po društvenim mrežama sada kruže videosnimke na kojima Saška i Dijana s osmijehom na licu plešu, a popularna influencerica potom je objavila i fotografiju uz kratki opis koji dokazuje kako je Dijana daleko od ''svekrve iz pakla''. ''Moja Diksi'', kratko je napisala Saška.

Podsjećamo, najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe i Saška Veselinov vjenčali su se u beogradskoj crkvi Svetog Marka. Đorđe i Saška su do posljednjeg trenutka krili lokaciju vjenčanja od javnosti. Kako se ranije pisalo, svadbeno veselje nastavilo se u Crnoj Gori. Ceremoniji crkvenog vjenčanja prisustvovali su samo najbliži. Obitelji mladenaca bile su prisutne, a tu je, naravno bio Novak Đoković, njegova supruga Jelena, mladoženjini roditelji Srđan i Dijana, kao i drugi brat Marko.