Play ponuda
Play ponuda
nevjerni kiki

Irina nakon prekida s Ronaldom: 'Pored njega sam se osjećala ružnom'

U intervjuu za španjolski magazin Irina Shayk rekla je: 'Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci

Image

Irina Shayk

Foto: Instagram
I.H./ 9.3.2015. u 12:22
Play ponuda

Bivša djevojka Cristiana Ronalda, Irina Shayk, priznala je da se osjećala ružno i nesigurno pored krivog muškarca te pojasnila zašto je prekinula dugogodišnju vezu.

Image

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo

Foto: Twitter
Image

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo

Twitter

Ruska manekenka 'potpalila' je glasine o prekidu zbog navodne nevjere rekavši kako njezin muškarac mora biti "vjeran i iskren".

U intervjuu za španjolski magazin Hola rekla je: "Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugačije".

"Mislila sam da sam našla idealnog muškarca, ali se ispostavilo da nije tako", dodala je Irina naglasivši: "Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Oboje ljudi u vezi trebalo bi dijeliti iste vrijednosti i poglede na život, kao i istu energiju te vjerovati u monogamiju", priznala je Ruskinja.

Image

Irina Shayk

Foto: Sports Illustrated
Image

Irina Shayk

Sports Illustrated

Tvrdi kako je bilo najbolje okončati vezu koja nije bila 'zdrava': "Veze su strašno teške, tako da morate znati kakvog muškarca želite pored sebe i koje su njegove vrijednosti, što je jako bitno".

Ronalda se već duže vrijeme povezuje s Vanessom Huppenkothen, meksičkom sportskom novinarkom, no ona tvrdi da ga nije nikad upoznala. Tu se našla i Španjolka Lucia Villalon, koja je naglasila da su imali striktno profesionalne odnose dok je radila za televizijski kanal Real Madrida.

Brazilski model Andressa Urach tijekom njihove petogodišnje veze tvrdila je kako Ronaldo s njom vara Irinu, a on ju je tada optužio da izmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U međuvremenu, za Irinu se šuška kako je u vezi s kolegom s filma 'Hercules', Dwayneom Johnsonom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV?

Nives prvi put otvoreno progovorila o razlozima razvoda s Drpićem!

Play ponuda

Više s weba