Ostalo

Islamski fundamentalisti protiv bogate starlete

Fatalna Kim Kardashian izazvala je u svojem posjetu Bahrainu salve oduševljenja, ali i prosvjeda. Islamski fundamentalisti izrazili su negodovanje zbog njezina dolaska, jer je, tvrde, prati iznimno loša reputacija. Iako ih je bilo oko 50, policija je njihov pohod morala zaustaviti suzavcem i pendrecima.

RTL
03.12.2012 20:52

'Kim nije dobrodošla' - natpis je kojim je starleta Kim Kardashian dočekana na otvorenju dućana s milkshakeovima koje promovira po Bliskom istoku.

Naime, starleta je uz tisuće obožavatelja okupila i oko 50 islamskih prosvjednika.

"Jako sam uzbuđena što sam ovdje! Prvi put sam u Bahrainu. Mnogo sam čula o gostoprimstvu i o tome koliko su ljudi ovdje srdačni", kazala je Kim prilikom svog dolaska.

Kim je u svojem govoru ignorirala skupinu koja je njezin dolazak dočekala kao uvredu, istaknuvši po nekoliko puta izvanrednu gostoljubivost domaćina.

"Dopustite mi da kažem da je ovdje nevjerojatno. Svi su jako gostoljubivi, toliko srdačni. Doista se želim vratiti ovdje na odmor i samo ležati na plaži", naglasila je starleta.

Sumnjamo da će se vratiti, s obzirom na to da je uoči njezina dolaska član bahrainskog parlamenta donio prijedlog o zabrani njezina dolaska nazvavši je glumicom vrlo loše reputacije.

Zato je teško povjerovati da je starleta u Bahrain pozvala cijelu obitelj Kardashian.

"Telefonom sam razgovarala sa svojim sestrama i cijelom obitelji. Rekla sam im da moraju doći ovdje", nastavila je reality zvijezda.

"Prekrasni ste! I svi iz SAD-a bi trebali doći ovdje u posjet! Prekrasno je, a uopće nisam znala što očekivati".

Proteste sigurno nije očekivala! No, kao Kardashianka stekla je tvrdu kožu, ali i debeo bankovni račun! Ma koliko god prosvjednika bilo, dolara na njezinu računu uvijek će biti više.