Play ponuda
Play ponuda
iznenađenje za mladog junaka

Isplati se biti pošten: tinejdžer pronašao novčanik Chrisa Hemswortha pa za nagradu dobio 65.000 kuna

Slavni glumac je ovom 17-godišnjaku poklonio sav iznos iz svog novčanika, ali tu nije bio kraj iznenađenjima

Vijesti.hr/ 19.4.2016. u 20:25
Play ponuda

Na ovom svijetu sigurno postoji puno ljudi koji bi došli u napast zadržati novčanik neke slavne osobe, prepun novaca, kada bi ga negdje pronašli.

Ali 17-godišnji Tristin Budzyn-Barker nije jedan od njih.

Ovaj tinejdžer je na stolu u restoranu pronašao novčanik slavnog australskog glumca Chrisa Hemswortha i to mu se itekako isplatilo.

Naime, mladi Tristin je dobio priliku sa slavnim glumcem gostovati u showu Ellen DeGeneres i ne samo da mu je Chris za nagradu dao sav novac iz novčanika, izdašnom poklonu je pridonijela i slavna voditeljica.

Ellen mu je poklonila 10.000 dolara kako bi pokrila bar dio troškova njegova studiranja, a to je natjeralo suze na oči njegovim roditeljima.

Tristin je Chrisu i Ellen u showu prepričao cijeli događaj. 

"Kada sam pronašao novčanik i shvatio da je tvoj, pogledao sam u mamu i rekao joj 'Mama! Znaš li čije je ovo? Našao sam Thorov novčanik!", rekao je ovaj sedamnaestogodišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Chris je rekao da je bio jako iznenađen kada je shvatio da se u novčaniku koji mu je vraćen još uvijek nalazi sav novac koji je bio unutra.

I tako, ne samo da je dobio priliku upoznati Chrisa, Tristin je doma otišao i bogatiji za više od 10.000 dolara. No to nije sve, glumac je Tristinu napisao pismo preporuke kako bi mu pomogao da postane Eagle Scout. 

Pa vi recite da se poštenje ne isplati... 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba