Ostalo

Isplivao video sestre Michaela Jacksona iz 1993. u kojem ga optužuje za pedofiliju: 'Životi te djece bit...

LaToya je u intervjuu emitiranom prije 26 godina potvrdila zloglasne glasine o svome starijem bratu

Tabloid.hr
08.03.2019 14:34

Jedna od top tema svjetskih medija je kontroverzni dokumentarac 'Leaving Neverland' u kojem Wade Robson i James Safechuck optužuju Michaela Jacksona za pedofiliju.

Budući da se prašina oko filma ne sliježe, ponovno je isplivaointervjuMichaelove sestre LaToye Jackson iz 1993. u kojem ona potvrđuje glasine.

"Michael Jackson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tihi suučesnik u njegovim zločinima protiv malene nevine djece. Ako budem šutjela, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno", kazala je LaToya u intervjuu za MTV u periodu kada je 'Kralj popa' prvi put optužen za pedofiliju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Stanite i promislite, štobi 35-godišnji muškarac radio s dječakom 30 dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te djece jer više nemaju normalan život", kazala je tom prilikom pjevačica.

LaToya je također bila žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od strane svoga oca, čega se također dotakla.

"I ja sam bila povrijeđena. Otac me seksualno zlostavljao i do danaszbog toga nemam normalan odnos sa svojim suprugom kojeg jako volim. Možda ću jednog dana to preboljeti, ali zasad ne želimda se isto dogodi toj djeci jer znam taj grozan osjećaj", kazala je potresena pjevačica.