Play ponuda
Play ponuda
Progovorila o elitnoj prostituciji

Ispovijest bivše Miss Jugoslavije: 'Nisam prostitutka, ovo je pakao, moj sin je u šoku'

Slavica je 1991. godine postala Miss Jugoslavije, a onda je krenula njezina glazbena karijera. Ubrzo je uzela i umjetničko ime Dajana, a prije 13 godina sudjelovala je u jednom reality showu. Posljednjih dana njezino ime povezuje se samo s prostitucijom

Image
Foto: privatni album
RTL.HR/ 12.4.2022. u 9:45
Play ponuda

Prije desetak dana u velikoj policijskoj akciji pao je lanac prostitucije, a istog dana uhićeno je i nekoliko osoba, među kojima su djevojke koje su pružale seksualne usluge za novac, ali i njihovi svodnici. Riječ je o, kako pišu srpski mediji, elitnoj VIP prostituciji s obzirom na to da se u katalogu nalaze imena i fotografija žena koje se godinama bave javnim poslom, a navodno su uzimale od 1000 do 5000 eura po noći. 

Javnost je iznenadio podatak da je na spomenutom popisu ime Slavica Tripunović Dajana, 51-godišnja žena javnosti najpoznatija kao posljednja Miss Jugoslavije. Iako godinama radi kao pjevačica, Slavica je navodno pružala seksualne usluge klijentima i tako zarađivala novce, pišu srpski mediji. Desetak dana novinari su na razne načine pokušavali doći do njezine izjave, ali sve do sada pjevačica se nije oglašavala. 

"Htjela sam se s odvjetnikom viđati jednom tjedno, ali se viđamo svaki dan. Nažalost, svaki moj dan počinje ovako. Nisam ovo očekivala. Bila sam mjesec dana kod svog sina u Italiji, a kada sam se vratila krenuo je kaos. Ovo je pakao, takav napad je krenuo na mene. Prate me, idem platiti račun za struju pa kažu da nosim kuvertu punu novca. Tri puta su mi došli u dvorište, previše laži izlazi u javnost...", rekla je Slavica u intervjuu za Srbija Showbizz pa nastavila: 

Image
Slavica Tripunović Dajana

Bijesna i ljuta: Prve fotografije bivše Miss Jugoslavije nakon uhićenja zbog prostitucije

Image
Slavica Tripunović Dajana

Bijesna i ljuta: Prve fotografije bivše Miss Jugoslavije nakon uhićenja zbog prostitucije

"Moja obitelj mi je pružila podršku, a u kontaktu sam s onima koje nisam vidjela dvije, tri godine. Koljena su mi se odsjekla kada sam pročitala naslov u kojem se spominje moje ime i prostitucija. Nikada mrava nisam zgazila. Moj sin Aleksa je plakao, zvao me, objasnila sam mu sve", dodala je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strast je neutaživa

Vruće igrice ispod plahte: je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba