Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hrvatska marija magdalena

Ispovijest pokajnice: Simona progovorila o prostituciji i drogiranju!

Nekoć najpoznatija starleta, Simona Gotovac, čiji je raskalašeni privatni život pratila cijela Hrvatska prije godinu i pol, napravila je drastičan zaokret i u potpunosti se okrenula vjeri. U govoru na danima župe Kraljice Svete Krunice pred okupljenim je vjernicima ispovijedila svoj buran život i progovorila o prostituciji, bulimiji i drogi.

RTL/ 11.10.2013. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simona Šajn, poznatija kao Gotovac, koja je doživjela preobraćenje uz Boga, sada o svome životu i spoznaji vjere govori drugim vjernicima! A njezina priča zvuči ovako!

"Prije sam bila slijepa danas vidim, prije sam bila gluha danas čujem, a danas znam šta je dobro što je ispravno", kaže Simona.

To je spoznala, tvrdi, u 29. godini života, a punih 16 od svoje trinaeste je živjela, kako sama kaže, nečisto i u bludu! Prisjeća se kako ambicioznosti njezine majke da uspije u svijetu mode nije odgovaralo upravo njezino tijelo!

Horoskop joj očito nije bio naklonjen - upoznala je Antu Gotovca i nastavila sa raskalašenim životom.

No, utjehu je našla u vjeri, a  dušu je očistila pred  paterom Zvjezdanom Linićem. Ulaskom u vjeru i proučavanjem Biblije pronašla je sebe - a mnogi su je pozvali hrvatskom Marijom Magdalenom!

Simona tvrdi kako je uz Božju volju i ozdravila! Vjera ju je spasila - vratila joj je život i sada je postala ovca u stadu, čista ovčica koja je dugo lutala i tražila svoga pastira!

Preobraćena Simona i zrači nekom novom energijom, smirenija je i iskrenija. Čini se da je doista pronašla svoj mir.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nogometaš ima dokaze

Patricia Klasnić navodno izmislila preljub?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba