Ostalo

Ispovijest zvijezde 'Moderne obitelji': 'Imala sam 16 operacija, ponovno su mi transplantirali bubreg'

Sarah Hyland je prije sedam godina doznala da mora ići na transplantaciju bubrega, no pet godina kasnije njeno tijelo počelo je odbacivati organ

Tabloid.hr
11.12.2018 14:10

Sarah Hyland je u intimnoj ispovijesti za časopis Self ispričala sve o svojim problemima sa zdravljem.

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' prošla je ukupno 16 operacija, uključujući i drugu transplantaciju bubrega nakon što prva nije uspjela.

Sarah, koja ima displaziju bubrega, prije sedam godina doznala je da mora ići na transplantaciju. Bubreg joj je donirao otac."Ništa nije funkcioniralo i liječnici su mi rekli da je moj bubreg kao kuća u požaru", ispričala je 28-godišnja glumica.

Međutim, prije dvije godine njeno tijelo počelo je odbacivati organ pa su ga liječnici u svibnju 2017. morali ukloniti.

"Kad ti član obitelji da drugu šansu za život i onda to ne uspije, osjećaš se da si ti kriv za to", dodala je.

Zbog svega toga postala je vrlo depresivna te je čak razmišljala i o samoubojstvu.

Na dijalizu je išla od veljače do listopada 2017., a zatim je ustanovljeno da su ona i mlađi brat Ian kompatibilni pa je opet išla na transplantaciju."Nisam htjela razočarati brata, kao što sam razočarala oca", ispričala je.

Ipak, tu nije bio kraj njenimzdravstvenimproblemima.Ustanovljeno je da boluje i od endometrioze, a bolovi su postali nepodnošljivi. Osim toga, imala je trbušnu kilu.

"Osjećala sam strašne bolove nakon transplantacije. To je bilo zbog kile i endometrioze", rekla jeSarah.

Ponovno je morala na operativni stol, a u posljednjih 16 mjeseci imala je šest operacija. Bila je podvrgnutai laparaskopskoj operaciji.

"Laparaskopija je jedna od najbolnijih stvari koje sam doživjela u životu. A bol koju izaziva endometrioza nikada zapravo ne prestaje", otkrila je.

Cijelo vrijeme imala je potporu obitelji i dečka Wellsa Adamsa kojeg je upoznala tri dana prije transplantacije.

"Vidio me u najgorim izdanjima. Prošao je sa mnom sve najteže. Još uvijek misli da sam prekrasna nakon što je vidio sve to", zaključila je Sarah.