Play ponuda
Play ponuda
Sustigli je dugovi

Iva Majoli na dražbi

Ljubav prema putovanjima, rastrošnom životu, pa čak i bivšem suprugu, Ivi Majoli došla je na naplatu! Bivša tenisačica navodno grca u dugovima, a uskoro bi mogla ostati i bez stana u centru Zagreba. Upitna je i sudbina teniskih terena u vlasništvu njezina oca.

RTL/ 4.3.2013. u 19:18
Play ponuda

Najtrofejnija hrvatska tenisačica ali i jedna od najvećih jettseterica, Iva Majoli, mogla bi pasti na prosjački štap. Vijest je ovo koja je digla na noge hrvatske medije. 

Općinski građanski sud donio je ovrhu na luksuzne stanove u njezinu, ali i jedan u majčinom posjedu. Na javnoj dražbi koja je zakazana za 26. ožujka licitirat će se za stan od 154 četvorna metra na Trgu bana Josipa Jelačića, te za onaj u Klovićevoj 5 od površine 102 četvorna metra u posjedu majke Dragice. Odvjetnici Ive Majoli to opovrgavaju. Sve je navodno stvar dogovora.

Fran Olujić, odvjetnik Ive Majoli tvrdi "Doći će do mirnog rješenja između nje i banke, te se dražba može otkazati pola sata prije držabe."

Dražba bi uistinu mogla biti zanimljiva, stan u samom centru Zagreba nudi se za cijenu od 5, 440 003 kune a onaj majčin smješten također u elitnom dijelu metropole za 1, 974 208 kuna.

Obje nekretnine ne mogu se prodati za manje od dvje trećine vrijednosti. No ukoliko Iva, kako kažu njezini odvjetnici, postigne mirni sporazum s vjerovnikom, a to je u ovom slučaju Hrvatska poštanska banka, neće tako brzo mijenjati kućnu adresu.

Odvjetnik Marko Rafaj kazao nam je "Da ukoliko stan ode na dražbu i ako ga netko kupi onda teoretski nju mora iseliti".

Odvjetnik Ive Majoli tvrdi da do toga neće doći, te će njegova klijentica naći mirno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U cijeloj toj priči postavilo se pitanje u vezi i vlasništva nad teniskim terenima u Jurjevskoj 5.Na toj adresi prijavljeno je društvo s ograničenom odgovornosti "Teniski klub Cmrok" čiji je likvidator Ivin otac, Stanislav Majoli.

"Da tu je zanimljivo da je jedno trgovačko društvo kupilo drugo i dizalo kredite, očito je zbog tih kredita Iva jamčila svojom imovinom tj.stanovima a sada se vjerovnici žele naplatiti", tvrdi Rafaj

Ukoliko se spor ne riješi, dražbi mogu prisustvovati svi oni koji daju akontaciju od 10 posto vrijednosti stana. 

Dugo se pričalo o Ivinom rastrošnom životu. Luksuzno vjenčanje, silnim putovanjima, no ponajviše o njezinoj obitelj, dečkima ali i bivšem suprugu kojima je često novčano pomagala. Ovom posljednjem Stipi Mariću otvorila je čak restoran u Zagrebu, pa onda i na Hvaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Tada je Majoli tvrdila kako njen suprug obavlja sve poslove, a ona je samo supruga i majka, te za nju nema posla u kuhinjama suprugovih restorana.

Možda bi bilo bolje da je malo češće zavirila u kuhinju da vidi što se to točno tamo kuha jer i ti projekti bivša supruga dobro su opustošili njezin bankovni račun. Ivina zarada godinama se topila a ona je očito željela svima u svojoj blizini pomoći. Hoće li sada i njoj netko od silnih prijatelja pomoći u nevolji? Dvadeset i šestog ožujka za kada je zakazana javna držaba vidjet ćemo tko su ti junaci u muci.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba