Play ponuda
Play ponuda
Hire me Jon Stewart

Ivan Šarić progovorio o događajima nakon snimanja šaljivog videa

Komičar Ivan Šarić prvi put otkako je internetom odjeknuo njegov urnebesni video objašnjava taktiku cijelog projekta te priznaje da mu pozornost svjetskih medija itekako godi. Koliko realne šanse ima u namjeri da postane asistent slavnog Jona Stewarta, doznajte upravo sad!

RTL/ 17.4.2013. u 18:30
Play ponuda

Da ti se promijeni život ne moraš doživjeti sudbonosni susret s Jonom Stewartom u redu za jutarnju kavu. Za to je ponekad potrebno učiniti mnogo više. Ivan Šarić napravio je cijelu kampanju s videom - Hire me Jon Stewart i pokrenuo svjetsku lavinu!

Poziv od Jona Stewrata još nije stigao, ali dobri ljudi diljem svijeta odlučili su pomoći.

No, u najljepšoj priči sudjelovala je jedna Hrvatica koja se našla na predavanju Jassice Williams, zaposlenice Jona Stewarta. Dotična je pričala o tome kako svatko ima jednu osobu koja će mu pomoći na putu do uspjeha.

Smatrala je kako je upravo ona ta osoba koja Šariću može pomoći, a Williams joj je na to odgovorila kako vjeruje da će Ivanova poruka doći do Jona Stewarta.

Je li došlo ili ne još se ne zna, ali sada je slika želja i ponuda mnogo veća. Ivan, naime planira realizirati i svoju verziju Daily Showa.

Projekt će prvo saživjeti na internetu, a potom i kreativna ekipa kreće u lov na prostor nacionalnim televizijama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba