Play ponuda
Play ponuda
SNIMLJEN I SPOT

Ivana Kindl opjevala svog mačka!

Dok većina estradnjaka pjesme posvećuje ljubavima, Ivana Kindl svoju je posvetila mačku! Njezin dugogodišnji kućni ljubimac Woody dobio je vlastitu pjesmu, a ovih dana za nju je snimljen i spot.

RTL/ 19.8.2013. u 18:23
Play ponuda

Dok većina domaćih glazbenika inspiraciju za ljetne pjesme nalazi u suncu i moru, Ivana Kindl ovog se ljeta bavi kućnim ljubimcem. Njezin mačak Woody prvo je bio zvijezda kampanje za zaštitu životinja, a nakon što je dobio i vlastitu pjesmu, oduševljenje je pokazao na svoj način.

Pjesmu Woody u spot, čije kadrove ekskluzivno gledate, pretvorio je Filip Dizdar. S obzirom da mu pjevačka karijera pomalo stagnira, uhvatio se režiranja i radi punom parom, a za Ivanu Kindl odabrao je priču u tri čina. Glavna inspiracija - lude sedamdesete!

Pjesma o mačku najavljuje Ivanin novi album, na kojem će se, kao i dosad, držati davno zacrtanog glazbenog pravila, a to je da pravila ne postoje.

Ova privatna pop star glazbenica, čini se baš poput svoje mačke ima devet života - nakon soul dive, rockerice i buntovnice, postala je prava hippie djevojka!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba