Nova ljubav

Ivana Nikolić ljubi političara, zajedno su se preselili u luksuzni stan u centru Beograda

Riječ je o političaru koji je slab na pjevačica pa je svojedobno ljubio i srpsku glazbenicu Editu Aradinović. Prije veze s Editom bio je u dugogodišnjem braku s javnosti nepoznatom ženom s kojom ima sina

Image
Foto: privatni album
T.M./ 20.4.2022. u 14:00

Pjevačica Ivana Nikolić javnosti najpoznatija kao članica grupe Hurricane već nekoliko mjeseci ljubi političara Andreja Bajeca. Iako još uvijek nisu potvrdili ljubavnu vezu, Kurir piše kako je par već započeo zajednički život te se mlada pjevačica preselila u njegov luksuzni stan u centru Beograda. 

"Njihova veza počela je onog dana kada su se upoznali. Kliknuli su na prvu loptu i od tog dana se ne razdvajaju. Dogovorili su se da vezu čuvaju u strogoj tajnosti, ali im je s vremenom postalo jako naporno da se nalaze na tajnim lokacijama, kriju svaki svoj korak i skraćuju vrijeme koje provode zajedno... Poslije tri mjeseca ljubavi, Andrej je predložio Ivani da se preseli kod njega. Iako nije očekivala takvu ponudu, prihvatila je bez razmišljanja", rekla je.

"Tko zna Andreja, zna da je to čovjek koji ulaže u nekretnine otkako je počeo dobro zarađivati. Stan u kojem živi s Ivanom je trosoban stan novogradnje, s luksuznim namještajem, jacuzzijem i ogromnom terasom. Pravi mali raj. Nema sumnje da Ivana uživa u njegovom domu i da joj dodatno olakšava to što se smjestila u centru grada",  kaže izvor za medije.

Inače, riječ je o političaru koji je slab na pjevačica pa je svojedobno ljubio i srpsku glazbenicu Editu Aradinović. Prije veze s Editom bio je u dugogodišnjem braku s javnosti nepoznatom ženom s kojom ima sina. 

Upravo se čita

Image
'ŠOKIRAN SAM'

Šef Odjela za sudsku medicinu KBC-a Split o obdukciji Matijanića: 'Šokiran sam! Bojim se da nije pravovaljana'

T.M./ 20.4.2022. u 14:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nije im bilo lako

Tko tu koga vara? Ovo su najpoznatiji preljubnički skandali u obitelji Kardashian-Jenner

Više s weba