Ostalo

Ivana Trump operirala oči u Zagrebu: 'Sad imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet'

Prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno je riješila svoje probleme s vidom u jednoj zagrebačkoj klinici

Tabloid.hr
26.04.2019 13:06

Ivana Trump ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za
njezin posjet Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno riješila svoje probleme s vidom.

Ivana Trump, prof. Nikica Gabrić i doktori Klinike Svjetlost

Ivana Trump nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću , koji ju je osobno operirao. Svoje probleme s vidom u zagrebačkoj Klinici Svjetlost riješile su i svjetske zvijezde Armand Assante , Franco Nero , Rade Šerbedžije , kao i domaće Tin Srbić , Maksim Mrvica , Oliver Dragojević , Zvonimir Boban , Miroslav Blažević i brojni drugi.

"O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat", istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Ivana Trump

Gospođa Trump oduševila se Klinikom Svjetlost još prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularne leće s kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

"Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati",dodala je Ivana ,koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.