Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Gdje bi bile bez njih?

Iza svake naše zvijezde stoji čovjek s planom: PR asistenti su nam otkrili anegdote koje su prošli sa svojim ...

Najbliži suradnici naših zvijezda mogli bi pisati knjige. S obzirom na stvari koje u njihovoj pratnji dožive, bili bi to pravi bestselleri

Maja Oštro/ 5.5.2016. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezde, zvjezdice, celebovi, javne osobe, poznate ličnosti, nazovite ih kako god hoćete. Iza gotovo svake od njih stoji čovjek s planom - njezin osobni PR asistent. Posao je to koji, samo na prvi pogled, izgleda kao potpuni san snova.

"To nije posao koji radiš od osam do četiri, ideš kući pa možeš odmoriti glavu. Ovo je posao koji se radi od 0 do 24. Moraš biti dostupan cijelo vrijeme i moj radni dan je stvarno od 6 ujutro nekad do 10, 11 sati uvečer", kaže PR stručnjak Toni Dabinović

"Ovo se ne moze nazvati poslom, ovo je nekako način života. Ovaj posao stvarno možete raditi stvarno samo ako to volite", dodaje PR stručnjak Mate Rončević.

A naše zvjezdice baš vole imati osobu za odnose s javnošću. Tako se Toni, primjerice, brine o karijeri Danijele Martinović, dok je Mate PR-ovska 'alfa i omega' Jelene Rozge

"Mislim da njezin svaki dan počinje sa mnom. Više ne, sada je sa Stjepanom haha. Završavao je sa mnom, a sada završava sa Stjepanom", kaže Rončević.

Kako je njihov posao vrlo predan, s vremenom se, priznaju, rađaju i prijateljstva. Napominju, i celebovi su osobe od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama. Nas su naravno zanimali sočni detalji.

"Toliko je spontana, jednostavna, zabavna... Naprimjer kada idemo van, Jelena nikad ne pije. U životu nije pila alkohol, a kada smo vani, ona je najveselija i najizdržljivija", kaže Rozgin PR stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ona je jedna duhovna osoba koja ti u samom razgovoru pruža jako puno toga. Jako puno možeš naučiti od nje. Kod nje osjećam jednu mirnoću, nema stresa kad je posao s njom", kaže Toni Dabinović.

Kako se još nije rodio taj koji je svima ugodio, ne mogu se ni magični marketinški čarobnjaci slagati sa svim celebovima svijeta. No imena ne otkrivaju, poput prave gospode.

"Uvijek ima mušičavih... To što se traži danas, što javnost zanima, nekad se te osobe s kojima radimo ne slažu", kaže Toni Dabinović.

Zato se Mate sa svojom Jelenom slaže dugih sedam godina. U bilo koje doba dana, ili pak noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
STIGLE DAME

Dragoljub pripremio ruže, Doni paše Ivanova pažnja, a Zvonko odmah zavodi: 'Već goriš, moram te gasiti'

"Ona jako kasno ide spavati, a ja idem jako rano. Ona u 4 sata ujutro šalje poruke, a ja odgovaram u 7 ujutro i onda se negdje nađemo u 2,3 popodne", kaže Rončević.

Kako nema biznisa do šoubiznisa, vjerujte, nema ni velike zvijezde bez dobrog asistenta iz sjene. Bez njih bi ponekad izgubljeno bauljale.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba