Ostalo

Atraktivna plavuša 'oličenje je ljepote i elegancije': Izabrana je nova Miss svijeta!

Jubilarni 70. izbor za Miss svijeta održan je u Portoriku, a pobijedila je Poljakinja Karolina Biealawska

RTL.hr
17.03.2022 14:20

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta prošao je ispod radara, pa tako i informacija tko je pobjednica. A nova Miss svijeta je...Poljakinja Karolina Bielawska . Natjecanje se održalo u glavnom gradu Portorika San Juanu. Odmah nakon pobjede Karolina se o svemu oglasila na Instagramu.

Miss svijeta

Izvor: Profimedia

"Kada sam čulasvoje ime, bilasam šokirana, još uvijek ne mogu vjerovati. Čast mi je nositi krunu Miss svijeta i jedva čekam da počnem raditi. Pamtit ću ovo nevjerojatno poglavlje u Puerto Ricu do kraja života. Za svoje snove borite se do samog kraja, odnosno sve dok se oni ne ostvare", napisala je magistrica menadžmenta i manekenka koja se nada karijeri motivacijske govornice.

Pročitajte još
Poljakinja Karolina Bielawska nova je Miss svijeta: U svojoj zemlji je senzacija na Instagramu, a u slobodno vrijeme volontira s beskućnicima

Također, vodi projekt za pomoć beskućnicima te svake nedjelje priprema tople obroke i pića, sendviče i pakete zdravstvene zaštite za oko 300 ljudi bez krova nad glavom, piše na stranicama Svjetske organizacije MIS. Brojni pratitelji ispod njezinih objava su samo komplimenti poput zaslužila si", učinila si Poljake ponosnima nakon dugo vremena", čestitke kraljice".

Prva pratilja bila je Amerikanka Shree Saini, dok je drugom pratiljom proglašena Olivia Yace iz Obale Bjelokosti.

Hrvatska ove godineprvi put nije imala svoju predstavnicuzbog problema s organizacijom izbora usred koronakrize. Izbor za Miss svijetaodgođen je sa 16. prosinca na 16. ožujka ove godine, zbog posljedica mjera koje su bile stupile na snagu usred pandemije koronavirusa.