Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
glazba, vino i ljepota

Izabrane najljepše hostese umaškog ATP-a

U Umagu gosti jedva nađu vremena za odlazak na plažu, teniski mečevi, bezbroj gastronomskih događanja, koncerti. Onome tko dođe na ATP turnir dan je u potpunosti ispunjen. Pogledajte kako izgleda tamošnji večernji provod.

RTL/ 26.7.2013. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vrhunski tenis, odlični koncerti, let balonom iznad Stella Marisa, modne revije, fenomenalna hrana i vino, sve to objedinio je 24. Vegeta Croatia Open ATP Umag, stoga ni ne čudi da su nam u posjet stigli World wine guys, dva najpoznatija svjetska novinara kada su vina u pitanju. Nekoliko njihovih rečenica teksta našu malu zemlju stavlja na neprocjenjivo luksuznu kartu. Znati nešto o vinima čini se postao je imperativ, a ukoliko niste stručnjak momci kažu da se to lako može usvojiti.

Svake večeri Umag pleše pa iznimka nije bio ni koncert Elementala, koji su uz stare hitove predstavili i novi album.  Da su mikrofon odavno svladali to znamo, no tko god dođe u Umag mora svladati i baratanje reketom.

Reket i pjevanje odavno je svladao miljenik umaga Alexandr Dolgopolov koji nas je ponovno počastio nastupom na Izboru za miss hostesa, no ovoga puta dostojan suparnik i mimo terena bio mu je Gael Monfils.

Umag bez Izbora za miss hostesa je potpuno nezamisliv. Osvojiti tu titulu je gotovo jednako kao i osvojiti turnir, a ove je godine lenta najljepše pripala mladoj Miroslavi Bernat.

Rezultat u natjecanju za miss je svima znan, sada se očekuje ime pobjednika turnira. Pa iako su naši dečki ispali tribine su pune a zabava na terenima i oko njih doslovno traje od 0-24.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTVRDIO VEZU?

Chris Hemsworth progovorio o bratovoj vezi s Miley Cyrus: 'Ako je on sretan, i ja sam sretan'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba