Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ljepota - najbitniji kriterij

Izbor za najseksi Hrvaticu: Upoznajte finalistice!

Jedan od svakako najutjecajnijih izbora ljepote postao je Globusov izbor za najseksi Hrvaticu. Pobjednici karijera strelovito napreduje. Nekoć su u izboru bile većinom poznate Hrvatice no posljednje tri godine bira se između potpuno anonimnih djevojaka. Valjda su procijenili da nepoznate imaju bolji 'seksi' potencijal.

RTL/ 9.6.2014. u 17:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Anđelice su se spustile na zemlju i sve samo s jednim ciljem, kako bi osvojile laskavu titulu Globusove najseksi hrvatice. Finalistice izbora u vrlo provokativnom izdanju stale su pred objektiv proslavljenog fotografa BorisaŠtajduhara i za razliku od brojnih ostalih natjecanja ljepote, na ovom se bez lažne skromnosti, od djevojaka traži samo jedna stvar.

"Ljepota! Ljepota je najbitnija u tome jer se ionako prema fotografijama bira najljepša", izjavio je Boris Štajduhar, fotograf.

No njihova ljepota mora biti bez mane, jer photoshop neće biti njihov najbolji prijatelj. Što se pokazalo kao dobra stvar. Pobjednice ovog izbora uistinu su lijepe i ne zaboravljaju se tako lako.

"Samo zato što se stvarno izabere najljepša, a ne kao na drugim izborima gdje je ljepota u drugom planu što je krivo. Možemo li zaključiti da je za uspjeh u životu dovoljno biti lijep? Ne, nije to što su lijepe ne znači da nisu pametne i obrazovane to je krivo mišljenje", dodaje fotograf.

Upravo se s tim krivim mišljenjem često susreće i Nikolina Miletić, aktualna najseksi hrvatica. No, ona je sve osim samo lijepa i površna. Televizijska je voditeljica, svira orgulje u crkvi i privodi kraju pravni fakultet.

Otkako je prošle godine osvojila laskavu titulu život joj se itekako promijenio.

Prošlogodišnja najseksi hrvatica Melita Fabečić okitila se titulom Miss Univerese, a sve njezine prethodnice itekako su izgradile uspješne karijere.
Jedna od njih je i naša još uvijek jakooo seksi Renata Sopek.

S istim se problemom lijepa si, a što dalje susrela Ornela Vištica. Te godine na izboru je imala žestoku konkurenciju znatno poznatijih djevojaka no prekrasna, do tad relativno nepoznata, Ornela zasjela je na tron.

I Malina Grahek jedna od naših najpoznatijih manekenki, nosila je laskavu tituli najseksi hrvatice, no karijeru je zapostavila zbog majčinstva a da se prijavi na izbor najseksi mame sigurno bi pobijedila. Za sad se tek povremeno vraća na modne piste.

Nikolina će se uskoro oprostiti od lente jer će se doznati i nova najseksi Hrvatica. Ostalo je 12 finalistica, a pobjednicu čeka direktan modni angažman u Milanu.

Vi ste upravo premijerno vidjeli fotografije finalistica, a sudeći prema njima ljeto će biti itekako vruće, jer upravo nas sredinom srpnja očekuje proglašenje nove Globusove najseksi Hrvatice.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVISNA O UDAJI?

Zadnji brak trajao joj je 12 dana, a novi suprug će vas iznenaditi: Pamela Anderson udala se po šesti put

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba