Ostalo

Izgleda isto kao slavna mama: Od 'odbačenog' dječaka do nove zvijezde oko koje se lome koplja je li...

Damian Hurley poznat je po nevjerojatnoj fizičkoj sličnosti i bliskošću s mamom, poznatom glumicom Elizabeth Hurley.

Tabloid.hr
10.11.2020 16:15

Damian Hurley sin je britanske glumice Elizabeth Hurley i tragično preminulog multimilijunaša Stevea Binga .

Bing je i lipnju ove godine skočio s 27. kata svog apartmana, a kratka veza s Elizabeth rezultirala je Damianovim rođenjem. Par je proveo zajedno godinu dana kada je ona potvrdila da čeka njihovo prvo dijete 2001. godine.

Damian Hurley

(FOTO: www.profimedia.hr)

No, multimilijunaš poručio joj je kako smatra da dijete nije njegovo te je naglasio kako nikada nisu bili "eksluzivni", što nije bilo nimalo gentlemansko ponašanje. Ipak, DNK test potvrdio je ono što je tvrdila Liz, a njihov sin Damian Hurley rođen je u travnju 2002. godine.

"Izuzetno sam voljela Stephena tijekom 18 mjeseci koliko smo bili zajedno. Suprotno pogrešnim izvještajima, bili smo još uvijek jako sretni kad sam otkrila da sam trudna. Bila sam potpuno odana i vjerna Stephenu cijelo to vrijeme, jer me uvjeravao da je i on meni", jednom je prilikom otkrila Liz kojoj 18-godišnji sin nevjerojatno fizički sliči.

Elizabeth i Damian Hurley

(FOTO: www.profimedia.hr)

Hurley nikada od Binga nije tražila financijsku pomoć za sina, no željela je da ga prizna. Kad je Damian u travnju ove godine navršio 18 godina, vjerovalo se kako je dobio pravo na minimalni paušalni iznos od 1,7 milijuna funti. Također, pokrenuo je i pravnu bitku protiv svog djeda zbog nasljedstva, a sudac je presudio da je Damian pravi korisnik obiteljskih fondova.

Ipak, zbog nevjerojatne fizičke sličnosti s majkom, Damian je i sam postao zvijezda koja zarađuje od snimanja kampanja. Također, njegov androgeni izgled čini ga pogodnim da snima i ženske kampanje, zbog čega je Damian pustio kosu.

Zna se i našminkati, a fotografi su ga nedavno snimili u šetnji Londonom s noktima nalakiranim u crveno. Upravo zato, već se godinama lome koplja je li Damian muškarac, žena ili koketira s oba spola, što mu donosi sve veću slavu i zaradu.

Damianu je krsni kum glumac Hugh Grant, bivši dugogodišnji partner njegove majke, a par je ostao blizak i nakon prekida. Također, britanska ljepotica jako je bliska sa sinom koji ju naziva i najboljom prijateljicom, a duo često putuje zajedno, tulumari i slično.

Čini se kako u obitelji Hurley baš nikada nije dosadno.