Ostalo

Izgledaš 30 godina mlađe': Lepa Brena pretjerala s Photoshopom i iznenadila obožavatelje drugačijim izgledom

Nova fotografija Lepe Brene izazvala je podijeljene reakcije

RTL.hr
08.10.2022 15:56

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima, Lepa Brena , i dalje plijeni pažnju gdje god se pojavi. Nakon što je nedavno pokrenula svoj brend i predstavila kolekciju čarapa, pjevačica se uputila na turneju Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će imati koncerte cijeli listopad.

Tim povodom objavila je fotografiju nadruštvenim mrežamakako bi fanovima otkrila u kojim državama i kada će nastupati, no ono što je privuklo svu pozornost bilo je njezino lice.

Naime, Brena, koja ima 61 godinu, na fotografiji izgleda mnogo mlađe pa komentara nije nedostajalo.

"Je li moguće... Bez ijedne bore?", "E kad bi taj izgled bio u tim godinama, bilo bi dobro", "Divna si i bez toliko filtera", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Brena se nedavno našla u središtu pozornosti nakon što ju je iskopirala reality zvijezda Kim Kardashian. Naime, reality zvijezda predstavila je novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda SKIMS, a mnogi su primijetili kako Kim u kampanji neodoljivo podsjeća na Lepu Brenu. Natapirana plava kosa, metalik-plavo sjenilo na očima, zlatne naušnice... Jasno je kako su Kardashianka i njezin kreativni tim pronašli inspiraciju u 80-im godinama prošlog stoljeća.

Breni nije zasmetalo što ju je Kim iskopirala, a istaknula je i kako je danas teško biti originalan. Dodala je i da joj je drago da Kim ipak zna što je dobro.