Ostalo

Izvori bliski kraljevskoj obitelji uvjereni su da je Meghan potpuno preuzela kontrolu nad Harryjevim životom

Mnogi sumnjaju da je za nagle promjene u ponašanju princa Harryja zaslužna upravo njegova supruga

Tabloid.hr
09.01.2020 15:08

Princ Harry se "u potpunosti promijenio" otkad je s Meghan Markle , tvrde izvori bliski kraljevskom paru i dodaju da je povlačenje s kraljevskih dužnosti sigurno njena ideja.

Harry je nedavnopotvrdio da nije u dobrim odnosima s bratom, princom Williamom, izvor je rekao: "Odnosi su već bili napeti kada je Harry upoznao Meghan, no sve se pogoršalo nakon što su se vjenčali", piše Page Six .

Meghan markle

(Profimedia.hr)

"Oni nisu provodili dovoljno vremena s Williamom i Kate , a dvije žene se ne slažu uopće. Razlike među njima su stvorile golemi jaz. William i Kate su formalniji i s lakoćom prihvaćaju kraljevski protokol, dok su Harry i Meghan sasvim drugačiji", dodao je isti izvor.

Izvor je potvrdio da Harry provodi sve manje vremena i sa starimprijateljima. "On obožava Meghan i želi da bude sretna i sigurna, a najvažnije, da ne pati poput njegove majke Diane, ali sada su svi njegovi prijatelji Meghanini prijatelji iz Hollywooda, poput Clooneyja. Čini se kao da je preuzela potpunu kontrolu nad njegovim životom", rekao je izvor.

Uvjeren je da je Meghanina ideja povlačenje s kraljevskih dužnosti jer se želi vratiti u Kanadu i Kaliforniju.