Ostalo

Izvrijeđala ga: Pink oštro napala fana koji je rekao kako joj muž zanemaruje djecu

Nemojte ni pokušavati suprotstavljati se Pink jer nećete dobro proći

Tabloid.hr
14.12.2018 13:51

Američka pjevačica P!nk na Instagramu je objavila sliku na kojoj njezin sin Jameson uživa u čokoladi pa se sav zamrljao oko ustiju i rukica. "Čokolada je dobra za djecu, jelda? Instagram, pomozi mi, ne mogu odgajati djecu bez tebe", napisala je Pink iznad slike.

Većina je fanova pozitivno reagirala na sliku, no jedan je ipak imao primjedbu na Pinkinog supruga, Careya Harta : "Suprug ti je stalno pod povećalom zbog totalnog nedostatka brige za svoju djecu pa zato ovaj tvoj komentar baš i nije smiješan. Volim tvoju glazbu, djeca su ti prekrasna, ali tvoj suprug... Žao mi je", napisao je ljutiti fan.

Pjevačici nije trebalo dugo vremena da uzvrati udarac: "Trebao bi se bolje informirati o tome kakav je moj muž u ulozi oca. Reci mi sad, koliko si vremena proveo s mojim suprugom? Poznaješ li moju djecu? Jesi si svjestan njihovog razvoja? Jesi li ti savršeni roditelj?", napisala je ljutito.

Iako je fan rekao da će ga ona sad vjerojatno blokirati, Pink je i na to imala odgovor: "Izgledaš mi kao netko tko bi mogao mnogo naučiti na mom profilu", rekla je. Čini se da nema šale s Pink.