Ostalo

Jedan od najvećih glumaca svih vremena ne izlazi iz kuće: 'Mentalno je jako loše'

U karijeri, koja je trajala još od pedesetih godina prošlog stoljeća, u tri navrata je osvajio prestižnu nagradu Oscar, nagradu za koju je bio nominiran rekordnih 12 puta

RTL.hr
10.09.2021 10:30

Jedan od najvećih glumaca svih vremena, 84-godišnji Jack Nicholson prije deset godina prestao se baviti glumom pa shodno tome razočarao milijune pratitelja diljem svijeta.

Legenda svjetske kinematografije posljednjih godina imalaje problemas pamćenjem, a sada se oglasio njegov dugogodišnji prijatelj i otkrio kako već neko vrijeme Jack ne izlazi iz kuće.

Jack Nicholson

''Jack i ja prijatelji smo godinama, a sad više ne izlazi iz kuće. Mislim da se njegova djeca brinu o njemu'' rekao je blizak prijatelj koji je htio ostati anoniman.

Neimenovani izvor otkrio je i kako glumac nema nikakvih fizičkih problema, ali je mentalno jako loše. Dodao je i kako je jako tužno vidjeti toliko talentiranog glumca koji odlazi na ovakav način.

Jack Nicholson

Inače, u karijeri, koja je trajalajoš od pedesetih godina prošlog stoljeća, u tri navrata je osvajio prestižnu nagraduOscar, nagradu za koju je bio nominiran rekordnih 12 puta.

Pročitajte još
Slavni Danny Avila stiže na NYDJAY ove subote u Aquarius

Iz nevjerojatnog niza njegovih besmrtnih uloga, vrijedi izdvojiti one u "Goli u sedlu", "Kineskoj četvrti", "Bolje ne može" i "Letu iznad kukavičjeg gnijezda".