Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŠOKIRAO SVOJE OBOŽAVATELJE

Jacques usred ljeta otišao na estradni zimski san!

Nakon deset godina na estradi te brojnih inozemnih pokušaja, Jacques Houdek najavio je da se na neodređeno vrijeme povlači sa scene. Kako kaže, najmanje godinu dana neće snimati spotove, davati intervjue niti šetati špicom. Odluka na snagu stupa sljedeći tjedan.

RTL/ 29.6.2012. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi koji su se pojavili na promociji novog Jacquesovog albuma “Meni za ljubav” očekivali su red glazbe, koji dobar zalogaj i malu trač partiju. Nitko zapravo nije znao da je Jacques svoje prijatelje i suradnike okupio zbog velike vijesti da se na neodređeno se vrijeme povlači iz javnosti. Od ponedjeljka neće nastupati, davati intervjue niti šetati po špici.

"Povlačim se, ali ne bih volio da zvuči dramatično. Već neko vrijeme razmišljam o pauzi".

Mnoge je iznenadilo što se na medijsku stanku odlučio samo dan nakon što je izdao novi album, koji je mukotrpno stvarao protekle dvije godine.

"Taj album stravao sam dvije godine, najteže dvije godine u životu, i baš sam sretan što je vani.

A u četvrtak, prije nego što se atmosfera zbog njegova priznanja pretvorila u grobnu, otkrio nam je sve detalje novog albuma. Osim 12 pjesama, CD sadrži i zanimljivi editorijal o kojem će apsolutno svi imati nešto za reći.

Jacques je upravo izmislio novi estradni koncept. Ne pamtimo da je netko izdao novi album, a onda umjesto agresivne promocije odabrao bijeg od javnosti.  Njegov sociološko glazbeni pokus trajat će, kaže, oko godinu dana, a pravi fanovi, nada se, zbog novog albuma neće ni osjetiti da je usred ljeta otišao na estradni zimski san!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ROMANSA

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti što manje eksponirana

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba