Ostalo

Jada o otvorenom braku s Willom Smithom: 'Može biti s drugom ženom sve dok se može pogledati u zrcalo'

Jada je jednom Opri rekla da Will može slobodno biti s drugom ženom, sve dok se nakon toga može pogledati u zrcalo

I.H.
04.06.2015 17:51

Jada Pinkett Smith još je prije otkrivala detalje o svom 'otvorenom braku' sa suprugom Willom Smithom je govorila kako imaju dogovor koji objašnjavaju terminom 'odrasla veza'.

43-godišnja glumica sad je rekla još neke stvari o 17-godišnjem braku koje su iznenadile scenu. Howardu Sternu je otkrila da ona nije glumčev 'nadzornik' te da je djecu savjetovala da ne ulaze u brak. "Kvragu, nemojte to napraviti".

Jada je jednom Opri rekla da Will može slobodno biti s drugom ženom, sve dok se nakon toga može pogledati u zrcalo. Mnogi su tada zaključili da je to bilo njezino priznanje o otvorenom braku.

Stern je tada rekao kako misli da se izjava odnosila na psihologiju stvari, a glumica je tada odgovorila: "Gledaj, ja nisam ničiji nadzornik. Nisam njegov nadzornik. On je odrastao muškarac".

Rekla je i kako je bila premlada kad se udala, a uspjeh braka pripisuje tome da je Will 'gangsterski partner'.

"Ja vjerujem u ovo. Will je čovjek s integritetom. Tako da ima svu slobodu ovog svijeta. Dakle, dok god on sam sebe može pogledati u zrcalo i biti OK i ja sam dobro".

Stern je tada rekao kako on ne bi riskirao izgubiti ženu poput nje, na što mu je ona odgovorila: "Mislim da ne bi ni Will".

Usto, otkrila je i neke tajne iz spavaće sobe. "Sređujem se i igram različite uloge u javnosti pa možeš zamisliti kakva sam privatno".

Priznala je i da su ona i Will otvoreno razgovarali o tome tko je u posljednje vrijeme predmet njegove požude.

"Morate to raditi. Samo zato što vašeg muškarca privlači druga žena ne znači da vas ne voli. Ne znači ni da će nešto napraviti po tom pitanju", otkrila je Jada.