Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otvoreno o intimnim temama

Jada Pinkett Smith: 'Bila sam ovisna o masturbaciji'

Jada je, zajedno s majkom i kćerkom, otvoreno u svom talk showu govorila o seksualnosti i prvim susretima s intimnim odnosima.

Image
Foto: AP
Tabloid.hr/ 16.6.2018. u 11:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žena glumca Will Smitha, Jada Pinkett Smith, poznata je po svojoj otvorenosti i iskrenosti zbog čega je mnogi cijene. Ovaj put je, zajedno s majkom Adrienne Banfield Norris, kćerkom Willow i njezinom prijateljicom Telanom Lynum, govorila o seksu i masturbaciji u novoj epizodi svog talk showa "Red Table Talk". 

Dok je Majka Adrienne ipak bila zatvorenija po pitanju intimnih tema, Jada je naglasila kako nije htjela da se Willow srami svoje seksualnosti. Na to je Willow nadodala kako joj je 'prvi susret' sa seksom bio trenutak kada je uletita Willu i Jadi u spavaću sobu za vrijeme odnosa. 

Jada je i sa svojim sinovima, Treyom i Jadenom, razgovarala o seksu, a tvrdila je da čak zna i točan dan kada su izgubili nevinost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moja prabaka me naučila sve o masturbaciji. Htjela je da znam da je to zadovoljstvo proizašlo iz mene, a ne iz ruku muškarca. Takve smo razgovore vodile kada sam ja imala samo devet godina!", rekla je Jada. 

"U jednom periodu života sam 'apstinirala' od muškaraca i istraživala svoje tijelo. Čak mislim da sam prolazila kroz neki oblik ovisnosti jer sam doživljavala pet orgazama na dan", priznala je. 

Upravo se čita

Image
GLASAJTE U NAŠOJ ANKETI

ANKETA Što mislite koga su eksperti spojili u novoj sezoni 'Braka na prvu'?

Razgovarale su i o pojmu braka te života s jednom osobom na što je Willow rekla da je za to nju još uvijek nešto što ne bi funkcioniralo.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
u njihovu ljubav vjerovali mnogi

Zašto su Marijana i Nemeš odlučili jedno drugom reći 'zbogom'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba