Play ponuda
Play ponuda
'mali kreten od čovjeka'

Jamesa Cordena izbacili iz restorana: 'Rijetko izbacujem mušteriju, ali on je bio odvratan'

Restoran je otvoren prije 25 godina, a prema riječima vlasnika - Corden je mušterija koja je u najvećoj mjeri zlostavljala osoblje

Image
Foto: Profimedia
L. K./ 18.10.2022. u 11:00
Play ponuda

"James Corden je vrlo nadaren komičar, ali je mali kreten od čovjeka", tom je riječima svoju objavu na Instagramu započeo Keith McNally. Riječ je o vlasniku poznatog njujorškog restorana Balthazar u kojem je britanskom komičaru zabranjen ulaz.

"Mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u Balthazaru otkad je restoran otvoren prije 25 godina. Rijetko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Cordena i to me nije nasmijalo", stoji u opisu Cordenove fotografije na McNallyjevom profilu. U svoje je obranu vlasnik restorana naveo primjere Cordenovog ponašanja prema njegovim zaposlenicima.

Ipak, ovo nije prvi put da je McNally svjedočio užasnom Cordenovom ponašanju jer je bilo incidenata s komičarem i u njegovom nekadašnjem restoranu Cafe Luxembourgu.

"James Corden je u lipnju bio ovdje za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, nerijetko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Corden je pokazao dlaku Balthazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga ispričao. Corden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: 'Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisat ću vam negativnu recenziju! - to je prvi primjer.

Drugi primjer:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

James Corden je bio u Balthazaru 9. listopada sa svojom ženom na marendi. Tražio je vanjski stol te je dobio stol 301. Žena gosp. Cordena je naručila omlet od žumanjka s gruyere sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, James je pozvao njihovu poslužiteljicu, M.K., i rekao joj da je bilo malo bjelanjka pomiješanog sa žumanjkom - tu je nastupilo vikanje navodi vlasnik.

M.K. je obavijestila menadžera G. Jelo je u kuhinji prepravljeno, ali je nažalost vraćeno s domaćim krumpirićima umjesto sa salatom. Tada je James Corden počeo vikati kao lud: 'Ne možete raditi svoj posao! Ne možete raditi svoj posao! Možda bih ja trebao ući u kuhinju i sam napraviti omlet.

M.K. se ispričala i dovela G do stola. Vratio je jelo i nakon toga je sve bilo u redu. Dao im je promotivne čaše šampanjca da izgladi situaciju. G je rekao da je Corden bio ugodan prema njemu, ali odvratan prema M.K., koja je bila vrlo potresena, ali je profesionalno, kakva i jest, završila smjenu", zaključio je vlasnik Mcnally u svojoj bojavi na Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

Kruže glasine prema kojima je navodno Corden bezobrazan prema velikoj većini ljudi u Hollywoodu. Njegovo, blago rečeno neugodno ponašanje itiče se kao jedan od razloga napuštanja emisije 'The Late Late Show' gdje je predstavio formate poput 'Drop the Mic' i 'Carpool Karaoke'. Ondje su gostovale poznate osobe uključujući pjevačicu Adele i princa Harryja.

Kada je objava osvanula na Instagramu, Corden je bez oklijevanja nazvao vlasnika restorana te mu se ispričao. Možda malo neobična odluka jer je vrijeđao zaposlenike, ali ne i vlasnika tako da oni na koje je bjesomučno vikao su ostali na istome.

"Sve mu je oprošteno. Vjerujem u drugu priliku. James, dođi kad god poželiš", napisao je Keith McNally.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba