Ostalo

Jane Fonda u 83. godini odustala od plastičnih operacija: 'Više ne idem pod nož'

Glumica se cijeli život borila s prihvaćanjem svog tijela, a čini se kako je tek u 83. godini u tome uspjela

Tabloid.hr
14.02.2020 13:35

Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pokazala svoju sijedu kosu, legendarna Jane Fonda odlučila je kako je došlo vrijeme da prestane s plastičnim operacijama.

"Ne mogu se praviti da nisam tašta, ali za mene više neće biti plastičnih operacija - više ne idem pod nož", rekla je 82-godišnja Jane za Elle . Priznala jei kako se cijeli život bori s prihvaćanjem sebe te daje još kao tinejdžerica postala patila od bulimije."Moram svakodnevno raditi na tome da prihvatim sebe", dodala je.


Jane nikada nije skrivala svoje operacije. Jednom je čak izjavila da si jeplastičnim operacijama 'kupila barem jedno desetljeće'. Ispričala je da je na svoj prvi face lifting otišla nakon što je u izlogu jedne trgovine slučajno vidjela svoj odraz i pomislila 'tko je to?'.

Osim po plastičnim operacijama, poznata je i po aktivizmu. Veliki je borac protiv klimatskih promjena, a nedavno je na prosvjedu u Washingtonurekla daviše nikada neće kupiti novi komad odjeće. Upravo je iz tog razloga na ovogodišnju dodjelu Oscara obukla haljinu koju je nosila 2014. godine u Cannesu.