Ostalo

Janet Jackson progovorila o slučaju pedofilije vezanom uz Michaelovo ime

Tijekom nastupa u Houstonu na poluvremenu Super Bowla 2004. godine, tada planetarno popularna Janet je sa sobom na pozornicu pozvala Justina Timberlakea koji je tek tada započinjao pjevačku karijeru

L.K.
03.02.2022 09:00

Pjevačica Janet Jackson isestrapokojnog kralja popa Michaela Jacksona , podigla je prašinu nakon nedavne objave dokumentarnogfilma 'Janet'. U dvodijelnom filmu koji nosi njezino ime, osvrnula se na 'skandal Nipplegate' te na optužbeza pedofiliju protiv njezinog brata.

Ne samo da joj je skandal Nipplegate gotovo dokrajčio karijeru, već je i okarakteriziran kaojedanod najvećih televizijskih skandala. Tijekom nastupa u Houstonu na poluvremenu Super Bowla 2004. godine, tada planetarno popularnaJanet je sa sobom na pozornicupozvala Justina Timberlakea koji je tek tada započinjao pjevačku karijeru.

Janet Jackson i Justin Timberlake Super Bowl 2004

(FOTO: Profimedia)

Dok su izvodili njegov hit'Rock Your Body', Timberlake je otpjevao: "Do kraja pjesme skinut ću te golu" i baš tada puknuo joj je dio kostima koji joj je držao dojku prekrivenom. Ne bi to predstavljalo veliki problem da se nije radilo o televizijskom prijenosu uživo. Upravo zbog toga je CBS platio iznimno visoku kaznu jer su milijuni gledatelja vidjeli trenutak koji nije smio biti emitiran.

Naravno da je Janettime skoro sahranila svoju karijeru preko noći. Ne samo da je sramoćena i vrijeđananego su i zabranili emitiranje njezinih pjesama na radijskimpostajama. Čak i kada su nagrade bila u pitanju, bila je diskriminirana -organizatori Grammyja su povukli njezinu pozivnicu samo tjedna dana otkad su joj je poslali.

Pročitajte još
Justin Timberlake objavio javnu ispriku Britney Spears i Janet Jackson nakon gotovo 20 godina

Trenutak koji se nije smio vidjeti u eteru možete pronaći na 57. sekundi sljedećeg videa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Čitava stvar je prenapuhana, ali riječ je samo o nezgodi. To se nije smjelo dogoditi, ali nije bilo planirano", otkrila je 55-godišnja pjevačica u dokumentarnom filmu. Tom prilikom je otkrila velikom broju obožavatelja kako je njihova ljutnja usmjerena prema Justinu zapravo neopravdana.

Pročitajte još
Skandal koji je 'stvorio' YouTube: On je otrgnuo njezin korzet usred nastupa i tako promijenio sve

Fanovi su Justinu zamjerili činjenicu da se povukao poslije incidenta nakon kojeg je bio i ostaobez komentara - sve do nedavno. Zapravo je Timberlakeov plan bio braniti pjevačicino ime, a prema njezinim riječima u dokumentarcu, upravo ona ga je zamolila da ne otkriva pozadinu neugodne situacije.

"Pitao me treba li reći nešto javno, ali ja sam mu rekla kako je bolje da ne govori ništa. Nisam željela da i on završi u drami, jer bilo je očito - ja sam bila cilj napada", rekla je Janet Jackson.

Diraju je i dalje optužbe za pedofiliju koje su podignute protiv njezinog brata Michaela Jacksona, kao i šuškanja da je 1980-ih postala majka u tajnosti. Što se tiče optužbi o bratu, kazala je da ona nikada nije sumnjala u njegovu nevinost.

"Poznavala sam svog brata, nije on to mogao napraviti, nikad ne bi mogao", poručila je Janet Jackson te je dodala kako nikad nije sumnjala u Michaelovu nevinost.