Play ponuda
Play ponuda
Sudar karaktera

Jarić o Limi: Brak još nije gotov, možda se pomirimo

Poznata manekenka i košarkaš odlučili su se razvesti iako je on u jednoj emisiji rekao kako možda postoji šansa da se pomire.

Image
Foto: Twitter.com/veceivan
I.H./ 10.5.2014. u 9:55
Play ponuda

Bivši srpski košarkaš Marko Jarić priznao je kako postoje šanse da se pomiri s brazilskom manekenkom Adrianom Limom s kojom je u braku bio pet godina.

"Adriana i ja smo se odlučili razvesti. Dugo vremena pričali o tome. Došli smo u fazu braka gdje nam se karakteri sudaraju, ne funkcioniramo kako treba, stvara se neka negativna energija, što je veoma loše za naše kćerkice. Odlučili smo se razići. Hoće li to biti pauza ili će to biti za stalno, još ne znamo", otkrio je Marko Jarić u jednoj srpskoj emisiji.

#469646413 / gettyimages.com

Istaknuo je da je najbitnije da zaštiti kćeri, Valentinu i Siennu.

"Iz Amerike su počeli preuzimati vijesti odavdje koje nemaju veze s istinom. Ja sam i dalje zaštitnički nastrojen prema svojoj obitelji, pogotovo prema kćerima. To ljudi moraju shvatiti. I dalje imam veliko poštovanje prema Adriani, koja je majka moje djece i tako će biti zauvijek. Veoma je bitno da zajedno prođemo kroz ovaj period što bezbolnije i to zbog naših kćerkica", naveo je Jarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

#141982623 / gettyimages.com

Priznao je kako Adriana prati što o njima pišu srpski mediji.

"Adriana je kao većina žena. Uvijek su malo ljubomornije. Kada god sam ovdje, ona pogleda šta se događa i je li nešto izašlo o meni. I ako stvarno neko sazna nešto loše o meni i objavi, gotovo je. Međutim, totalno izmišljaju neke informacije, onda je stvarno malo neukusno. Koliko god da ti netko vjeruje, uvijek moraš objašnjavati - jest, nije, tu je bio ovaj, onaj...", istkanuo je Jarić koji je proteklih nekoliko dana proveo u Beogradu.

Na kraju je naglasio da je završio s košarkom te zatvorio jedno poglavlje svog života, a najavio da će se okrenuti biznisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Na kraju je rekao da je na Svjetskom prvenstvu navijati za Brazil bez obzira na raskid s Adrianom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba