Ostalo

Jasno je i zašto: Beckhamov bi sin mogao preskočiti scene novog filma svoje zaručnice

Nicola u filmu ima veoma izazovna pojavljivanja...

Tabloid.hr
09.03.2021 10:30

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn , već je neko vrijeme u vezi s mladom bogatašicom, četiri godine starijom Nicolom Peltz .

Zaručili su se u srpnju 2020., a sudbonosno su "da"trebali izreći ove godine u rujnu, ali su ondavjenčanje s 2021.odgodili za 2022. Kao razlog naveli suposebne mjere zbog pandemije koronavirusakoje im vjerojatno ni do rujna ne bi dopustile da pozovu sve ljude koje žele pozvati.

Mladi se par planira vjenčatidva puta- na imanju Beckhamovih u Cotswoldsu te na Floridi gdje ogroman posjed imaju Nicolini roditelji. Mnogi su smatrali dataj datum ni neće dočekati jer su tek prvu godišnjicu veze proslavili krajem listopada prošle godine. No, izgleda da i dalje guraju jer na Instagramu možemo vidjeti njihove zajedničke fotke.

Ali, fotke koje će Brooklynu vjerojatno prisjesti su one iz novog filma " The Obituary of Tunde Johnson " gdje se pojavljuje upravo njegova draga. Seks scene koje je snimala Beckhamov bi sin mogao preskočiti, ali ne sudimo ga.

Nicola Peltz

(FOTO: www.profimedia.hr)

U jednom je dijelu Nicola pozirala na žutom krevetu noseći na sebi kratku haljinicu koja joj baš i nije stigla prekriti cijelu stražnjicu.

Nicola Peltz

(FOTO: www.profimedia.hr)

No, sve je to dio posla...