Ostalo

Jason Momoa posramio Chrisa Pratta: 'Brate, volim te, ali WTF?'

Dok se u filmovima bore protiv strašnih zlikovaca, glumci se u stvarnom životu bore s jednokratnom plastikom

Tabloid.hr
04.12.2019 16:00

Chris Pratt , glumac koji se proslavio ulogom u 'Avengersima',u utorak je na svom Instagramu objavio fotografije kojima je najavio suradnju s Amazonom . Reakcije su bile odlične, no jednom kolegi nešto je zapelo zaoko.

Havajski glumac Jason Momoa poznat je i kao borac protiv jednokratne plastike. Tako je odmah primijetio kako Chris u ruci drži plastičnu bocu i reagirao: "Brate volim te, ali WTF je s plastičnom bocom. Hajde, bez jednokratne plastike".

Chris je priznao pogrešku i brzo odgovorio: "Aquaman! Potpuno si u pravu. Kvragu. Uvijek nosim sa sobom veliku višekratnu bocu za vodu. Imao sam ju kod sebe čak i taj dan!"

Momoa je kasnije odgovorio objavom na vlastitom Instagram profilu: "Žao mi je što je cijela stvar tako loše odjeknula, to nije bila moja namjera. Ja sam samo jako strastven borac protiv epidemije jednokratne plastike".

Dodao je kako njegova i on i njegova djecaobožavaju Pratta te da će mu poslati paket njegove Mananalu vode pakirane u aluminijske boce koje se mogu reciklirati.