Ostalo

Javnost se pitala kako: Michael Sheen nije tipični ljepotan, no uvijek je lako osvajao ljepotice poput nje

Rachel McAdams najpoznatija je po vezi s Ryanom Goslingom, no neko vrijeme ljubila je i britanskog glumca Michaela Sheena.

Tabloid.hr
08.03.2020 12:00

41-godišnja glumica Rachel McAdams holivudska je miljenica koja je glumila u vrlo različitim žanrovima.

Najviše ju pamtimo po ulogama u hitovima 'Mean Girls' i 'Notebook', a večeras ju u 22.35 sati na RTL-u gledamo i u fantastičnom trileru 'U vrtlogu igre' .

Rachel McAdams i Ryan Gosling

(FOTO: www.profimedia.hr)

Osim po ulogama koje je uvijek besprijekorno odrađivala, plavokosu Rachel pamtimo i po vezama s holivudskim ljepotanima, kao što su Ryan Gosling, Taylor Kitsch, Josh Lucas , a navodno i Kit Harrington s kojimje imala kratku romansu 2013. godine.

Gosling je bio njezina velika ljubav, a par se upoznao na setu filma 'Notebook' 2004. godine te je njihova veza potrajala 3 godine.

Ipak, na popisu njezinih bivših ljubavnika je i danas 50-godišnji glumac Michael Sheen koji možda nije tipični holivudski ljepotan, ali je uvijek s lakoćom osvajao prekrasne žene.

Kate Beckinsale i Michael Sheen

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sheen je i bivši partner glumice Kate Beckinsale s kojom ima kćer Lily , a trenutno je u sretnoj vezi s kolegicom Annom Lundberg koja je od njega mlađa čak 25 godina i koja je nedavno rodila njihovo prvo dijete.

Rachel i Michael prvi su put uhvaćeni zajedno u jesen 2010. godine kada su ih paparazzi nakon nekoliko mjeseci veze uspjeli snimiti kako se ljube, a veza je potrajala do sredine 2013. godine.

Kako god bilo, mnogi su se pitali što Rachel radi s njim, a ranije su se isto pitali i za Kate, no opće je poznato kako je narodu teško udovoljiti. Zanimljivo, unatoč vezama s brojnim ljepoticama, Michael nikada nije stao pred oltar, a Kate je jednom prilikom priznala kako joj je bilo jako neugodno jer nikada nije kleknuo.

Rachel McAdams i Jamie Linden

(FOTO: www.profimedia.hr)

Rachel je od 2016. godine u sretnoj vezi sa scenaristom Jamiejem Lindenom s kojim je točno 2 godine od upoznavanja dobila sina.