Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u velikim dugovima

Je li Borna Rajić doista bankrotirala? Procurili podaci da su joj tvrtke u stečaju jer je dužna stotine tisuć...

Bornina vintage kolekcija iz 2011., koju nije uspjela prodati po paprenim cijenama u hrvatskim i inozemnim trgovinama, jučer je na rasprodaji planula za čas. Dizajnerske komade po cijenama do 300 kuna žene su jednostavno željele imati

Nives Polovina Barun/ 14.7.2016. u 18:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Modna kreatorica, poduzetnica ili životna savjetnica samo su neka od zanimanja Borne Rajić. Kako je mijenjala zanimanja, tako je mijenjala i kućne adrese. Sad se skrasila u metropoli. 

"Ovo mi je neka baza. Francuzi kažu, jednom nogom u Zagrebu, sad u nekoj drugoj životnoj fazi", tvrdi Borna.

Razlog tomu je, kako tvrde kolege iz 24sata, bankrot poznate trendsetterice. Jedna je njezina tvrtka 555 000 kuna u minusu, zbog čega je morala u stečaj!

Bornina tvrtka registrirana u Rovinju navodno nikada nije ni bila u plusu. A sila ne pita, pa kad stisnu financijski problemi, rasprodaješ što imaš. Mnogi zato misle da je buvljak, na kojem je rasprodala vintage kolekciju iz 2011., zapravo spašavanje žive glave. No, Borna na to samo odmahuje rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja ne znam moji su određivali cijene, mislim da je 300 kuna neki prosjek. Rješavam se namještaja, umjetnina, nemam nikakvu emotivnu povezanost, samo sam vezana za ljude koje volim", tvrdi Rajić.

A već 6 mjeseci voli i jednog Balkanca. Mudro o njemu šuti, ali čini se da je to bila ljubav na prvi pogled.

Upravo se čita

Image
Brak na prvu

Saša Đorić iskreno progovorila o bivšem suprugu: 'Kada si s nekim dugi niz godina...'

"Zgodan, interesantan... Odmah sam prepoznala da smo suđeni jednom drugom. To su fatalne ljubavi, meni su se događale nekoliko puta", rekla je ona.

Čini se da ju je fatalni muškarac oborio s nogu. Rodila se, kaže, neka kozmička ljubav među njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imate zajedničku kodiranu komunikaciju ljubav između dvoje ljudi. To je božji dar. Nisam postala svjesna na prvom ili na drugom susretu, ali sam prepoznala u stihovima. Kad dođeš doma i zatvoriš oči, onda shvatiš da si se zaljubio", tvrdi Borna.

Voljela je fatalno i drugog bivšeg supruga Izraelca Rona s kojim ima šestogodišnjeg sina Rafaela. Bitka za skrbništvo nad njim, prepuna prijetnji, navodnih otmica i ružnih riječi još uvijek traje, pa Borna o toj temi i ne voli baš razgovarati.

"Mi smo u sudskim procesima, odvijaju se svojim tijekom, ali imamo situaciju u kojoj smo sigurni, ne osjećamo pritisak", tvrdi Borna.

Borna je tako čak 4 puta bila u rodilištu. Ima četiri mušketira, a dečkima iz prvog braka već dijeli ljubavne savjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stariji sinovi idu svojim putevima, a Borna će s Rafaelom dići sidro i krenuti put juga.

"Zasitila sam se dugih ljeta kad su djeca mala. Sad više ne moram ja. Volim otići od 12. do kraja 8. mjeseca do Dalmacije i Crne Gore", priznaje ona.

Možda tako u društvu nove ljubavi dobije i ideju za neku novu kolekciju. Imala je modnih uspona i padova, ali sigurni smo da u sebi još krije originalnih modnih ideja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba