Play ponuda
Play ponuda
što mu to treba

Je li Francov skandal s maloljetnicom samo promocija novog filma?

Glumac se našao u središtu pozornosti nakon što je preko poruka zavodio 17-godišnju Lucy Clode. Franco je rekao kako se srami zbog toga, ali mnogi nagađaju kako je ovo samo još jedna od njegovih provokacija.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL/ 5.4.2014. u 9:00
Play ponuda

James Franco našao se usred skandala nakon što su na internet procurile poruke koje je glumac razmjenjivao s maloljetnom djevojkom, a u kojima je pokušava zavesti.

35-godišnji glumac dopisivao se s 17-godišnjom Lucy Clode, turistkinjom iz Škotske, koju je pozvao da se s njim nađe u hotelskoj sobi, nakon što ju je upoznao poslije njegove predstave na Broadwayu. Clode je glumca označila na svojem videu na Instagramu i tako su započeli komunikaciju. Između ostalog, Franco ju je pitao ima li dečka, koliko je stara i želi li se s njime susresti, a kada mu je rekla da je maloljetna, nije prekinuo komunikaciju.


Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Nakon što je cijela priča procurila u javnost, Franco se pojavio u emisiji "Live with Kelly and Michael" kako bi objasnio cijelu situaciju. "Sramim se. Izgleda da sam primjer za to koliko su društvene mreže varljive. To je način na koji se ljudi danas upoznaju. Krivo sam procijenio i naučio sam lekciju", rekao je slavni glumac.

"Vodim dobar život, ali ne samo da moram prolaziti kroz sramotne rituale upoznavanja nekoga, ponekad ako to napravim to se objavi svijetu pa je sad sramota dvostruka", poručio je.

Ipak, poznavajući Franca, ne bi čudilo da je ovo samo još jedna od njegovih provokacija po kojima je glumac poznat. Pogotovo ako uzmemo u obzir da uskoro izlazi njegov film 'Palo Alto', drama u kojoj glumi trenera ženske nogometne ekipe koji zavodi 13-godišnju djevojku. Također, cijela ova priča je započela na 1. travanj pa mnogi i u tome vide značaj.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'ozljede teže od života'

Preminula Dolores Lambaša

Play ponuda

Više s weba