Ostalo

Je li moguće? Bivši i sadašnji dečko Sofije Richie dijelili istu ženu koja je njezina kopija?

Što nam je sve svijet poznatih servirao, ne bi se čudili...

Tabloid.hr
09.11.2020 12:20

Nakon što su Sofia Richie i Scott Disick završili svoju trogodišnju turbulentnu vezu, oboje su veoma brzo krenuli dalje sa svojim ljubavnim životima.

Sofia Richie i Svcott Disick

(FOTO: www.profimedia.hr)

23-godišnjaSofia prošloga je tjedna svijetu predstavila novog dečka, 27-godišnjeg Matthewa Mortona , sina suosnivača slavnog Hard Rock Cafea. Par je viđen u društvu u jednom sushi restoranu na Beverly Hillsu, a prirodu svog odnosa otkrili su poljupcima, zagrljajima i zaljubljenim pogledima. Par je zajedno od listopada, a njezina obitelj oduševljena je njezinim izborom. Također, upućeniji izvori tvrde kako je Matthew potpuno očaran njome, iako su zajedno tek nekoliko tjedana.

Također, Matthew je i uspješni poduzetnik te osnivač tvrtke Cha Cha Matcha koja se bavi proizvodnjom raznih pića - od čajeva i kave do energetskih napitaka na području New Yorka i Los Angelesa.

Image 4710750 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)

Scott je pak viđen s nekoliko ljepotica, a jedna od njih je manekenka Megan Blake Irwin s kojom je viđen na večeri sredinom prošlog mjeseca. No, to nije prvi put da su ih paparazzi uhvatili zajedno.

Očito se poznaju već dugi niz godina jer su se u javnosti pojavljivali još 2016. No, sada slijedi ono zanimljivo. Naime, u isto se to vrijeme šuškalo kako ima nešto između manekenke i Matthewa Mortona, novog Sofijinog dečka. Je li moguće da se s dvojicom viđala u isto vrijeme, ne bi nas šokiralo, ali kakva je vjerojatnost da nakon togaobojica prohodaju s mladom Richie?

Izgleda da obojica imaju jednak ukus za žene.