Ostalo

Je li moguće da se spetljao s njom? Angelina saznala s kim je vara Brad Pitt

Brad se čuo s Aniston nakon što joj je preminula majka prije dva mjeseca. Pitao ju je kako se osjeća, a Angie ja to shvatila kao izdaju

vijesti.hr
06.08.2016 12:48

Holivudskim kuloarima često se čuju razni tračevi, pa tako često kruži i vijest da se razvode Angelina Jolie i Brad Pitt.

Osim toga, navodno se saznalo da je glumac prevario suprugu s njoj najomraženijom osobom - Jennifer Aniston , piše Telegraf.

Izvori bliski paru kažu da je Brad ponizio Angelinu tako što je obnovio kontakt s Jennifer, a sve se dogodilo u najnezgodnijem trenutku - kad je glumici dijagnosticirana anoreksija i kad joj je težina pala na 36 kilograma.

Brad se čuo s Aniston nakon što joj je preminula majka prije dva mjeseca. Pitao ju je kako se osjeća, a Angie ja to shvatila kao izdaju i optužila ga za nevjeru te zabijanje noža u leđa.

Američki mediji pišu kako to zasigurno nije jedini kontakt bivših supružnika. Navodno su se sastali već puno puta i da je Brad zaista prevario Angelinu s Jennifer.

"Njihov brak je uvijek bio na staklenim nogama, a sada je naletio na nagaznu minu. Angelina za sve krivi Jennifer Aniston. Kada je shvatila da je Brad ponovo u kontaktu s njom, počela je vikati na njega: 'Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost'", rekao je izvor blizak Jolie.