Ostalo

Je li ovo samo karma? Zločesti dečko Adam Levine slao s*ksi poruke brojnim ženama dok mu je supruga u...

Glazbenik je u ozbiljnim problemima. Nakon što ga je raskrinkala jedna TikTokerica, javila ih se još nekoliko. Poznati ženskaros ne može se obuzdati ni u braku...

A.Š.
21.09.2022 12:30

Već osam godina glazbenik Adam Levine nije bio top tema američkih medija – je u smislu idiličnog ljubavnog odnosa sa suprugom, ali često mijenjanje partnerica za njega je trebala biti stvar prošlosti. I bilo je dugi period dok mu se život posljednjih nekoliko dana nije uvelika zakomplicirao. Dok mnogi poznati nakon optužbi za preljubništvo šute, član benda Maaron 5 napravio je iznimku i o svemu se oglasio vrlo brzo na društvenim mrežama. Priznao je pogrešku, no u konačnici negirao nevjeru. Tko laže, a tko je u pravu? Je li se zavodnik i ženskaros zaista promijenio i je li sve zaista ostlalo na porukama? Evo kako je njegov ljubavni život izgledao prije, kako izgleda već neko vrijeme i zbog kojih će mu turbulencija možda stradati i brak.

"Postoje dvije vrste muškaraca: postoje muškarci koji su mizogini i možemo to tako reći - ženomrsci, a zatim postoje muškarci koji jednostavno vole žene, koji misle da su one nevjerojatne. I to sam ja. Možda je razlog zašto sam bio promiskuitetan i spavao s mnogima od njih taj što ih jako volim", rekao je Adam Levine u intervjuu prije deset godina kada su ga novinari pitali zašto toliko često mijenja partnerice i kada će se nakon skrasiti. Iz njegovog ljubavnog opusa dalo se naslutiti kako se zločesti dečko neće tek lako upustiti u brak, no ipak, to je učinio nakon svega godinu dana veze sa svojom sadašnjom suprugom. Prije nje je imao desetak partnerica...

Svojoj je tinejdžerskoj ljubavi Jane Herman s kojom je bio od 18. do 21. godine posvetio i debitantski album benda – "Songs About Jane". Kako to bude s mnogim tinejdžerskim vezama, tako je bilo i s ovim Adamovom – a nakon toga je krenula njegova era izlaženja s vrlo poznatim ženama. Navodno je tijekom 2006. godine bio s mega popularnom Jessicom Simpson . Zajedno su se zabavljali Los Angelesom, no nikada nisu službeno potvrdili da su u vezi. Nekoliko godina kasnije viđen je i s glumicom Cameron Diaz s kojom su ga paparazzi uhvatili kako ruča u jednom poznatom restoranu. Bilo je to odmah nakon što je Diaz prekinula vezu s modelom Paulom Sculforom pa se šuškalo kako je utjehu pronašla u njegovom zagrljaju. Iste godine primijećen je s modelom i glumicom Angelom Bellote , držali su se za ruke, a romansa je također zaključena krajem godine. Nakon toga Levine se ipak malo uozbiljio jer je nakon srednjoškolske ljubavi po prvi put svoju iduću vezu uspio njegovati čak dvije godine. Izlazio je s ruskom manekenkom Anne Vyalitsynom .

profimedia-0285549255.jpg

Vezu su započeli 2010., on je čak zapjevao na Victoria's Secret reviji gdje je Anne prošetala pistom te je u trenutku ju je pred svima i poljubio. Angažirao ju je i za spot za pjesmu 'Misery', a zajedno su pozirali i za rusko izdanje Voguea. Razlog prekida je bila njegova nevjera, a navodno ju je prevario sa sadašnjom suprugom, također bivšim modelom i Victorijinom anđelicom Behati Prinsloo .

Zajedno su uhvaćeni samo mjesec dana od njegova prekida s Ruskinjom, a za njih su se stvari odvile vrlo brzo...Par su prvo uočili kako razmjenjuju nježnosti na Havajima u svibnju 2012. gdje su bili na vjenčanje prijatelja, ali dalje nije sve išlo glatko. Već je tada uvelike slovio kao 'zločesti dečko' zbog čega se par 2013. godine nakratko razdvojio jer je Behati Levinea uhvatila s manekenkom Ninom Agdal, no razdvojenost je kratko trajala...

Dotad je Levine godinama govorio kako se najvjerojatnije nikada neće ženiti, odnosno da će to učiniti u trenutku kada osjeti da je upoznao onu pravu. Je li Behati bila prava ili je pak njegova nevjera u tom trenutku potaknula par da se još više poveže, a ne razdvoji – nije poznato. Uspjela je ono što mnogima dotad nije – smiriti ga i omogućiti mu da se fokusira na obitelj. Levine i Prinsloo vjenčali su se u Meksiku u srpnju 2014. i vrlo brzo dobili dvije kćeri, Dusty Rose i Gio Grace, u rujnu 2016. te veljači 2018. Trenutačno je njegova supruga u drugom stanju i čeka treće dijete zbog čega se ova situacija još dodatno zakomplicirala. Svije je suosjećao s njim kada je nakon rođenja druge kćeri odlučio izaći iz velikog televizijskog projekta samo kako bi bio sa svojim kćerima i pomogao supruzi u odgoju. "Samo sam neprestano radio tolike godine. Biti u mogućnosti stati u ovom trenutku i biti sa svojom obitelji, to je neprocjenjivo", rekao je Levine tijekom gostovanja kod Ellen DeGeneres. Brižan otac, vjeran suprug, ovo su epiteti koji više ne idu uz njegovo ime.

profimedia-0609261840.jpg

Ni tjedan dana otkako je par potvrdio kako iščekuju treće dijete, javila se TikTokerica i model Sumner Stroh tvrdeći kako su ona i Adam bili godinu dana u vezi te kako ju je on tražio dopuštenje da nerođenu kćer nazove po njoj. "U to sam vrijeme bila mlada, naivna, nisam bila toliko popularna kako sam sada pa je sa mnom mogao vrlo lako manipulirati", rekla je TikTokerica. "Jesam li ja u paklu", pitala se Sumner te dodala kako ga nikada nije htjela raskrinkati, ali je jednostavno morala jer ju je ta poruka moralno pogodila. Kako su vijest o tome prenijeli gotovo svi mediji, Adam se vrlo brzo o svemu odlučio izjasniti na društvenim mrežama.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Trenutačno se o meni puno priča i ovom prigodom želim sve raščistiti. Loše samo prosudio komunikaciju, ali nisam imao aferu, iako sam prešao granicu tijekom prilično tužnog razdoblja moga života. U određenim trenucima razgovor je postao neprikladan, ali sredio sam to i djelovao proaktivno, rješavam to sa svojom obitelji", napisao je i nastavio: "Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovome svijetu. To što sam bio dovoljno naivan i glup da riskiram jedino što mi je uistinu važno, najveća je pogreška koju sam mogao napraviti. Nikad je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno", napisao je Levine na Instagram Storyju.

No, za njega tu nije kraj jer su se javile i neke druge žene koje tvrde da im se Levine javljao i putem poruka flertao s njima. Žena imena Maryka poslala je screenshot medijima gdje se vidi kako joj je poslao poruku: "Odvrati pozornost tako da pristaneš na seks sa mnom". Alyson Rosef također se javila TikToku s dokazom da joj je Levine upućivao koketne komentare. "Ne bih trebao razgovarati s tobom, znaš to dobro", napisao joj je. Video je Alyson u međuvremenu, iz nepoznatih razloga, uklonila. "Njegova žena ovo ne zaslužuje", napisala je između ostalog. U međuvremenu se javila još jedna žena koja je rekla kako joj je Levine slao slične poruke, a poznaju se još od 2007. godine kada ga je ona podučavala yogu. Nije poznato je li joj slao te poruke tijekom braka s Victorijinom anđelicom ili u prošlosti, no komentari su bili gnjusni. Molio ju je da s njim provede dan u krevetu, da je prijateljima pričao kako ona ima najbolju stražnjicu u gradu.

O svemu se Behati još uvijek nije oglasila...