Play ponuda
Play ponuda

Je li požalila? Oprah Winfrey otkrila zašto se nikada nije udavala ni imala djecu

Možda i najpopularnija televizijska voditeljica otvoreno je progovorila o odnosu s partnerom i majčinstvu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 11.10.2019. u 13:47
Play ponuda

Jedna od najpoznatijih svjetskih televizijskih voditeljica, Oprah Winfrey, nije imala lagani životni put. Teško djetinjstvo, siromaštvo i silovanje, a onda je postala ovo što je danas. Mnogi su je kroz godine pitali zašto se nikada nije udala te kako to da nikada nije poželjela postati majka, no ona ima itekako dobar razlog za to.

Sada je za magazin People opet progovorila o toj temi. "Niti jednom nisam požalila zbog svoje odluke", rekla je otvoreno. Trenutnog je partnera Stedmana Grahama upoznala 1986. na jednoj dobrotvornoj zabavi. 

Priznala je kako je u ove 33 godine veze samo jednom poželjela postati majka i to nakon što su se zaručili. 

"U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišljenju da ćemo trebati dodatnu sobu za djecu ako se vjenčamo", priznala je Oprah, no to se nikada nije ostvarilo. I sama je rekla kako je s vremenom postala svjesna koliko je odgovornosti potrebno da žena postane majka.

"Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće s djecom jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno i kad dođem kući imam dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

On nikada nije ništa tražio ni zahtijevao od mene, nije imao prohtjeve tipa: 'Gdje mi je doručak? Gdje je moja večera?'. No, mislim da bi se sve to promijenilo da smo se odlučili vjenčati", rekla je otvoreno. 

"Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se vjenčali. Stoga ne žalim ni zbog čega, a vjerujem da je dio toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila 'Oprah Winfrey Leadership Academy' za djevojčice u Južnoj Africi. Te djevojke ispunjavaju majčinsku prazninu koju bi možda imala", zaključila je.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zavodnik s ekrana

Sve o novoj ljubavi Miloša Bikovića! S pravnicom Ivanom sve je počelo još u Rovinju tijekom ljeta

Play ponuda

Više s weba