Play ponuda
Play ponuda
agent i prijatelji ne znaju ništa

Je li razvod Nives Celzijus tužna istina ili samo dobar PR za novu knjigu?

Hrvatska bruji o razvodu Nives Celzijusi i Dine Drpića. No, čini se da starleta i nogometaš o tome pojma nemaju. I tako smo dobili priču u kategoriji - tko je ovdje lud. Naime, magazin Story donosi Nivesino priznanje o prekidu braka, dok njezini prijatelji i agent tvrde - to nije istina. Pokušali smo douznati što jest istina.

RTL/ 7.5.2014. u 18:04
Play ponuda

Tužna sam. Nismo uspjeli spasiti naš brak - tim riječima krenula je dramatična ispovijest Nives Zeljković u ovotjednom izdanju tjednika Story. Kako ovaj magazin ekskluzivno doznaje - unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi - nisu uspjeli održati devetogodišnji brak. Story također doznaje da je poznati nogometaš Dino Drpić već spakirao kovčege i napustio njihovu oazu u zagrebačkim Šestinama te privremeno boravi kod roditelja.

"Apsolutno stojimo iza svoje priče. I da, gospođica Nives nam je rekla da se razvodi", tvrdo glavna urednica Storyja Zrinka Ferina.

No, čini se da priča nije baš tako jednostavna! Dok Nives uživa u Tel Avivu - kako ističe na Facebooku - bez mobitela, njezin agent Vedran Strukar čudom se čudi ovoj informaciji.

"Kao agentu gospođe Nives Zeljković alias Nives Celzijus nije mi poznato da se moja štićenica razvodi, niti da je to njezina želja, a niti da je razvod u tijeku, a osobito mi nije poznato da je pokušavala spasiti brak i da nije uspjela. O navodnom razvodu sam doznao iz Vaših današnjih upita i to mi je prvi glas o tome", kaže Strukar.

"Očito on nije u nekom konatktu s njom jer da je, znao bi da je gospođica Zeljković dala izjavu Storyu", kaže urednica Storyja.

Zanimljivo, još prošloga tjedna cvale su i ruže i tratinčice u dvorcu obitelji Drpić! Priznala nam je to u intervjuu koji je dala našoj Editi Misirić.

"Mislim da kroz našu vezu, od samog početka pa do dan danas su nas stalno razdvajali pa sastavljali, ali mislim da dobro funkcioniramo. - A jel moguće da ta iskra cijelo vrijeme tinja - Pa nekad manje, nekad više ali bitno ej da se održava", rekla je tada Nives.

No, kad zagrebemo malo dublje, cijela ekipa iz Banskih dvora pozavidjela bi Nives na njezinim PR sposobnostima. Tik pred izlazak Gole Istine 2, jedina starleta među spisateljicama i jedina spisateljica među starletama, objavila je da ima sestru blizanku što su mnogi protumačili kao provokaciju pred izlazak nove uspješnice čiji se prvi nastavak i rukama i nogama borio za svog Kiklopa!

"Jedinstvena sam u svim pogledima, eto imala sam svoju spostvenu dodjelu, bila sam i okidačica nagrade za hit godine tako da mogu se pohvaliti mnogočime", rekla je Nives.

I upravo zato nikome nije jasno tko je ovdje lud. Je li i ova priča o razvodu samo još jedan dobar PR iz radionice Strukar - Celzijus? Baš kao i čudnovato gostovanje u najnovijem spotu Siniše Vuce.

Oluja zvana razvod nadvila se nad Drpićima još krajem 2012. kada su medijski stupci gorjeli od kojekakvih napisa o kraju njihove ljubavi!

"Ma nije istina, samo pozitiva", opovrgavala je tada sve natpise Nives.

Navodno, poznati nogometaš nije mogao izići na kraj s njezinom Golom istinom. Navodno ona nije mogla izići na kraj s pričama o njegovim šaranjima. Navodno je ovo sve samo jedan dobar PR. Koliko uspješan, vidjet ćemo na promociji novog materijala za još jednog Kiklopa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba