Ostalo

Je li Rihannina poruka na Instagramu bila upućena Drakeu? Par je navodno prekinuo, a reper već ima drugu

Iako su ih tabloidi već nebrojeno puta sastavljali i rastavljali, čini se kako je još jednom došao kraj romansi Rihanne i Drakea

vijesti.hr
11.10.2016 08:38

Iako zapravo nikada nisu javno ni potvrdili svoju vezu, čini se kako je ljubavi Rihanne i Drakea došao kraj.

Pročitajte još
Rihanna o bivšim dečkima: 'Nijedan nije oženjen ili u sretnoj vezi, tako da - nije u meni bio problem'

Slavni par je u posljednje vrijeme bio nerazdvojan, zajedno su partijali, nastupali, pa čak i napravili identične tetovaže, ali E! piše da su prekinuli i da je reper već krenuo dalje.

Izvor je ispričao za E! kako se Rihanna i Drake trenutno viđaju s drugim ljudima i da više nisu službeno zajedno.

"Oni se i dalje vole, ali njihovi pretrpani rasporedi su im stali na put. Ali stvari se lako mogu promijeniti, na bolje ili gore", ispričao je izvor.

Iako joj je prije mjesec dana pred milijunima ljudi izjavio ljubav i na dodjeli MTV VMA nagrada otkrio da je u Rihannu zaljubljen od svoje 22. godine, čini se kako je Drakeovu pažnju sada zaokupila jedna druga žena - India Love .

"Drake i India Love se viđaju već nekoliko tjedana", otkrio je izvor blizak reperu.

Pročitajte još
Još jedna potvrda ljubavi: Rihanna i Drake imaju istu tetovažu s posebnim značenjem

Zanimljivo je to da je Indiu njezin bivši dečko, Cliff Dixon , navodno prevario baš s Rihannom. Tko zna, možda se Drake druži s njom baš kako bi razbjesnio RiRi, što mu je očito i pošlo za rukom.

Naime, pjevačica je na Instagramu objavila prilično zanimljivu poruku o svojim bivšim dečkima, u kojoj je napisala kako nitko od njih nije oženjen i u sretnoj vezi pa da očito nije bio problem u njoj.

No ovo nije prvi put da su RiRi i Drake krenuli svatko svojim putem. Prva nagađanja o njihovoj romansi su se pojavila još 2009. godine, a tijekom godina tabloidi su ih više puta 'sastavljali i rastavljali'.

Pa nekako čisto sumnjamo da je ovo pravi kraj.