Ostalo

Jedan od najvećih komičara odustaje od glume: 'Ako mi anđeli donesu neku skriptu napisanu zlatnom tintom,...

"Stvarno volim svoj miran život i tako se osjećam. To je nešto što možda nikada nećete čuti od drugih poznatih osoba, ali imam dovoljno. Učinio sam dovoljno", poručio je poznati komičar Jim Carrey

L.K.
01.04.2022 19:15

Glumac Jim Carrey povlači se iz svijeta glume nakon više od tri desetljećaduge karijere. Tom prilikom je rekao da je "učinio sasvim dovoljno", no odmah je otkrio čime će se baviti u budućnosti, piše Daily Mail .

"Idem u mirovinu, prilično sam ozbiljan. Ovisi - ako mi anđeli donesu još neku skriptu napisanu zlatnom tintom, koja će mi reći da ljudi to moraju vidjeti, možda nastavim glumiti, ali pravim pauzu", izjavio je 60-godišnjiglumac.

"Stvarno volim svoj miran život i tako se osjećam. To je nešto što možda nikada nećete čuti od drugih poznatih osoba, ali imam dovoljno. Učinio sam dovoljno", poručio je poznati komičar Jim Carrey.

Jim Carrey i Justin Cooper 'Liar, liar'

(FOTO: Profimedia)

Jim Carrey se na početku karijere se proslavio ulogom u seriji 'In Living Color' koja se emitirala od 1990. do 1994. godine, a njega je lansirala među sam vrh Hollywooda nakon koje je samo nastavio nizati filmske uspješnice.

Pročitajte još
Mračna strana najpoznatijeg komičara: Nas je nasmijavao dok je patio, a ovo su bili njegovi najveći problemi

'Ace Ventura: Šašavi detektiv', 'Glup i gluplji', 'Kako je Grinch ukrao Božić', 'Vječni sjaj nepobjedivog um', 'Reci Da', 'Frka s Dickom i Jane', samo su neki od njegovih uloga. Jedan je od rijetkih glumaca čije filmove znaju i mase, a ne samo filmoljupci.

Jim Carrey

(FOTO: Profimedia)

Podsjećamo kako se Jim Carrey našao u centrupozornosti nakon javnog kritiziranja Willa Smitha zbogšamaranja Chrisa Rocka na dodjeli filmske nagradeOscar.

"Odmah iduće jutro objavio bih da tužim Willa za 200 milijuna dolara. Taj video će tu biti zauvijek", kazao je JimCarrey za CBS kojije nastavio u tom tonu i rekao kako je Willa Smitha trebalo čak i uhititi.

Jim Carrey i nepoznata brineta

(FOTO: Profimedia)