Ostalo

Jedan od najvećih roditeljskih skandala Hollywooda: Svoju 11-godišnju kćerkicu nazvao nepristojnom malom...

Iako tada neko vrijeme zbog ovoga nisu komunicirali, danas funkcioniraju normalno te su sve loše ostavili u prošlosti

Tabloid.hr
28.04.2020 11:15

Ireland Baldwin je 24-godišnja manekenka i kćiglumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger . Često je na društvenim mrežama možemo vidjeti u golišavim izdanjima, a ako ne objavljuje sebe, onda to budu najčešće njezini preslatki psi.

Osim što je kćerka poznatih roditelja, ima i poznatu sestričnu. Po prezimenu se može zaključiti da je riječ o Hailey Baldwin , sada Bieber, s kojom je u dobrim odnosima.

Iako se oduvijek znalo tko je ona zbog uspješne obitelji, javnosti je postala poznata nakon skandala iz 2007. kada je imala 11 godina. Naime, u to su se vrijeme Alec i Kim borili za skrbništvo nad Ireland i kada je ona propustila tatin dogovoreni telefonski poziv, Alec je izgubio sve živce.

Alec i Ireland

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ostavio joj je glasovnu poruku koja je kasnije procurila u javnost i koja nije nimalo ugodna za slušanje. "Prošli put si me uvrijedila. Nemaš mozga ili pristojnost ljudskog bića. Ne briga me imaš li 12 ili 11 godina ili da si dijete ili da je tvoja mama bezumna bol u stražnjici koja ne brine o tome što ti radiš.Izravnat ću ti tu stražnjicu kad te vidim. Pokazat ću ti kako sam se razočarao u tebe i kako sam ljut jer si mi ponovno ovo učinila. Zbog tebe sam se osjećao kao govno i kao budalajer si ti n epromišljena mala svinja . Zaista si nepristojna mala svinja", dio je poruke koju je tada snimio Alec koji je, čini se, bio ljut kao ris.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kasnije je Alec u jednom intervjuu priznao kako je ta poruka ostavila posljedice na njegov odnos s kćerkom i kako je nakon nje osjećao suicidalne misli .

Alec je svoje postupke pokušao opravdati njezinim neodgovornim ponašajem jer se još jednom u nizu nije javila na mobitel u zakazano vrijeme. Tada je skrbništvo imala Kim pa se Alec i ona nisu često viđali jer mu bivša supruga nije dozvoljavala posjete.

Ireland and Alec

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sada su navodno svo troje u normalnim odnosima. Vrijeme je izliječilo svoje rane, a ružni duhovi prošlosti su tamo i ostavljeni.