Ostalo

Jedan od najvećih seks-skandala u povijesti: Bill Clinton napokon otkrio razlog afere s Monicom Lewinsky,...

Bill Clinton davne se 1998. godine upustio u seks-aferu s tadašnjom pripravnicom Bijele kuće Monicom Lewinsky.

Tabloid.hr
06.03.2020 17:30

73-godišnji bivši američki predsjednik Bill Clinton otvorio je dušu zbog seks-skandala s Monicom Lewinsky .

Bio je to jedan od najvećih seks-skandala u povijesti, a dogodio se davne 1998. godine. U to vrijeme Monica je radila kao pripravnica u Bijeloj kući, a sve detalje afere Bill je otkrio u novoj dokumentranoj mini-seriji o supruzi Hillary Clinton koja mu je oprostila preljub i javno sramoćenje cijele obitelji.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Monica Lewinsky

'To je bila jedna od stvari koje sam radio kako bih se nosio s anksioznošću. Bio sam pod velikim pritiskom, a ta afera mi je smetnula s uma brojne brige. Žao mi je što je Monici ta afera obilježila život', može se čuti u spomenutom dokumentarcu.

Kada se saznalo za aferu, Bill ju je prvo oštro opovrgnuo, no na kraju je ipak sve priznao. U dokumentarcu je otkrio i kako mu je žao zbog svega što je time učinio svojoj obitelji.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bill i Hillary Clinton

Posljednji put bivši američki predsjednik o aferi je pričao prije 2 godine, a tada je naglasio kako Monici ne duguje ispriku, no čini se kako se predomislio po tom pitanju.

Odgovarajući na tadašnje optužbe iz medija, Clinton je izrekao legendarnu rečenicu kako nije imao odnose s Lewinsky, no u prosincu iste godine postalo je i više nego očito da laže.

Tada je opozvan u Zastupničkom domu Kongresa, no Senat ga je oslobodio pa je Clinton nastavio obnašati predsjedničku dužnost do kraja mandata.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Monica Lewinsky

Hillary je ta afera slomila i sama je priznala kako su nakon nje uslijedile teške godine za njihov brak, no ipak su iz svega izašli jači no ikad. Paru su pomogle zajedničke terapije, a i sam Bill priznao je kako mu je to bilo najteže razdoblje u životu te kako otad nije isti čovjek.

Ipak, korisnici Twittera istaknuli su kako nimalo ne žale Clintona zbog anksioznosti te kako je sigurno bilo drugih načina da se nosi s njom od prevare.