Ostalo

Jedan od rijetkih koji je s bivšom ženom sačuvao zavidan odnos!

Možda je do nedavno pjevušio 'O, Ana, tugo mojih dana...' - no novu stranicu brzo je okrenuo! Svježe razveden, Vlado Kalember puni baterije u svojoj ljetnoj rezidenciji na Pagu te odlučno poručuje: Svaki kraj zapravo je novi početak! Samo za nas prokomentirao je i navodnu novu vezu svoje bivše supruge.

RTL
23.07.2014 17:48

Idiličan srpanj za nekadašnjeg vječitog neženju koji je odnedavno slobodan izgleda otprilike ovako. Odlazak na plažu sa osmogodišnjim sinom Darianom pa igranje s njim i tako unedogled! Iako se razveo prije svega tri mjeseca, Vlado je jedan od rijetkih koji je s bivšom suprugom - sačuvao zavidan odnos unatoč životu na dvije adrese!

Vječno pozitivan kakav je, frontmen Srebrnih krila Vlado Kalember i dalje vjeruju u ljubav!

Fotografije koje danima pune stupce tabloida - na kojima njegova bivša žena, poznata violončelistica Ana Rucner uživa u društvu naočitog nasljednika ipak nije želio komentirati...

"Ja uvijek znam što me čeka, prvo ja u principu nikada ne živim ničiji život osim svoj vlastiti - pa ni život svoje bivše žene, s kim se ona druži to nije moja stvar - to ne komentiram jer ja se ne družim s tim ljudima pa čemu da komentiram, moj život je lijep - nemam potrebe živjeti tuđi život jer uživam u svom!", izjavio je Vlado.

Za potpunu sreću i uživanciju definitivno je zaslužan sin Darian koji u ovoj obitelji vodi glavnu riječ!

"Naš dan izgleda kako on hoće jer znanost je došla do zaključka da odgojni momenat kao šamar više ne funkcionira".

Što dva zaigrana Kalembera rade po cijele dane - uredno, premda telefonom - provjerava zaposlena gospođa Rucner!

Možda ne žive zajedno, ali itekako surađuju! Štoviše, za neumski festival pripremaju jedan sasvim drukčiji glazbeni uradak! Narodnjak Ljubio bih, nemam koga - posljednji je singl iz kuhinje Kalember - Rucner!

I dok se Ana priprema za odlazak preko bare, Kalember polako pakira kovčege i sa Srebrnim krilima kreće put Mađarske! Kultni pop rock bend svojevremeno je rušio rekorde prodaje, a poznata krilatica da rock ne ide bez sexa i droge - u njihovom slučaju očito nije važila!

Ovaj estradni lisac zapravo odmara cijeli život jer odabravši posao koji voli osjeća se kao da nije radio niti jedan dan u životu! A hoće li mu se na tom putu uskoro pridružiti neka nova ljubav, vrijeme će pokazati jer i sam priznaje - faul je dio sporta pa tako i prekid ljubavi - života!