Play ponuda
Play ponuda
legendarna oprah

Jedna je od najutjecajnijih žena svijeta, a svi su ostali u šoku kada se počelo šuškati da ne voli muškarce

Njezina je emisija "Oprah Winfrey Show" trajala od 1986. do 2011., a rušila je rekorde koji će rijetko tko moći dostići.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 29.1.2021. u 23:00
Play ponuda

Jedna je od najutjecajnijih žena svijeta. Žena je koja se bavila temama kojima nitko nije. Legendarna voditeljica koja je punih 25 godina vodila jedan od najgledanijih televizijskih showova svih vremena. 

Riječ je o Oprah Winfrey koja je danas proslavila 67. rođendan. Njezina je emisija "Oprah Winfrey Show" trajala od 1986. do 2011., a rušila je rekorde koji će rijetko tko moći dostići. Intervjuirala je najveće svjetske zvijezde, osvojila brojne nagrade i odličja te će ostati zauvijek jedna od najvećih žena televizijske industrije. 

U dugogodišnjoj je vezi s s partnerom Stedmanom Grahamom, a pitanje koje je uvijek dobivala glasilo je "Hoćete li se vjenčati i kada?". I izgleda da neće, tako je ona sama davno odlučila iako je sa svojim dragim već 33 godine

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Otkrila je i da je samo jednom poželjela postati majka te da se to dogodilo nedugo nakon što su se zaručili. "U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišlju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu", rekla je Oprah za magazin People.

Izjavila je da su je godine iskustva rada s ljudima čiji roditelji nisu bili svjesni koliko je odgoj djece odgovoran posao naučile da to možda ipak nije put kojim želi ići. "Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće sa svojom djecom jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno, kao i moji producenti, i kad dođem kući imam svoja dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu", rekla je jednom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Iako se za nju zaista ne veže mnogo tračeva, jedno je vrijeme kolao onaj da zapravo voli žene i to svoju kolegicu Gayle King. Upoznale su se osamdesetih na lokalnoj televiziji u Baltimoreu te su postale nerazdvojne, što je nekima očito bio razlog pomisliti da su i nešto više od prijateljica. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

"Nisam gay. A ovaj me trač najviše ljuti zato što očito netko misli da lažem. Drugo, zašto bih skrivala i da je istina? To nije način na kojih bih htjela voditi svoj život", rekla je. Nakon toga je upoznala Stedmana te je tada sigurno ušutkala one koji su godinama mislili da su u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'KRIVO SHVAĆENO'

Drago za RTL.hr o izlasku iz 'Superpara' i odnosu s Tomislavom: 'Nisam dvoličan, poludio sam zbog pravila'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Play ponuda

Više s weba