Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Injekcije koje svi obožavaju

Jednostavni zahvat koji uklanja sve vaše bore

Ljepota i mladost nadohvat su ruke. Krvave operacijske sale, podljevi, dani i tjedni oporavka daleka su prošlost. Po injekciju ljepote, odnosno dermalne filere, danas se može skoknuti doslovno u pauzi za ručak. A naša Ana Miščević baš je u takvoj jednoj pauzi u liječničku ordinaciju otpratila nekadašnju Miss Hrvatske Aleksandru Grdić koja je navratila po novi, svježiji izgled!

RTL/ 20.11.2013. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Godine stresa, problema i nesanice nakupljenih u obliku bora ili podočnjaka - mogu biti izbrisane u samo nekoliko minuta! I ne, ne treba vam za tu čaroliju zlatna ribica - već samo ampula dermalnog filera! Operacijske sale, skalpeli, krv i suze - sada su stvar prošlosti! Za ljepotu više ne treba patiti!

"Ti nekirurški zahvati su lunch time tretmani, napraviti dermalni filer bez nuspojava, rezultati koji su instanti, to ljudima jako paše", kaže estetski liječnik Nikola Milojević.

Upravo je toliko vremena imala i bivša Miss Hrvatske, Aleksandra Grdić koja je došla po 'svjež izgled' prije snimanje jedne modne kampanje! Naime, kako je Aleks izgubila puno kilograma - trauma mršavljenja itekako joj je ostavila traga na licu!

No Aleksandrino mišljenje ne dijele svi! Neke su poznate dame itekako protiv ovih tretmana koji sve više koriste i muškarci i žene.

"Manje je više u estetskoj medicini, apsolutno je manje više i trend ide u tom smjeru!", dodao je doktor Milojević.

Tom se mišlju poznati estetski liječnik vodio i kada je u njegov 'vrući stolac za uljepšavanje' sjela i bivša misica. Naime, na tragu njegove mantre da je manje više - i Aleksandra je odlučila smanjiti podočnjake!

Ovim će se ubodima, tvrdi estetski liječnik - ukloniti svi nedostaci na Aleksandrinu licu! Održava i Aleksandra balans tijela i duha, pa bez imalo mrdanja podnosi sve ubode igle, koju poznati sve više nazivaju čarobnim štapićem!

Uz zavidnu lakoću podnošenja uboda - nema Aleks snage niti reći stop! Naime, s podočnjaka je prešla i na nazolabijalne bore! A zatim se spustila i na korekciju usana! Na tragu one - točka, točka, točkica - a u Aleksandrinu slučaju pika, pika, pikica - gotova je glavica!
I doista, ovaj je tretman uljepšavanja trajao tek petnaestak minuta!

Svima vama kojima pak pada mrak na oči od pomisli na iglu, krv i bol - možda upravo Aleksandrine fotografije prije i nakon tretmana promijene mišljenje o filerima - novom najboljem prijatelju Holywooda i domaćih zvijezda!


RTL/ 20.11.2013. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bez šljokica i proreza

VJENČANICA KAKVU U REGIJI RIJETKO NOSE! Supruga sina Šabana Šaulića oduševila nesvakidašnjim izborom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba