Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
inače nije takva

Jelena Karleuša otkrila tajnu: 'Sve što o meni vidite u medijima je šoubiznis, ja sam velika prevara'

'Skromnost nije vrlina samouvjerenih ljudi. Ja sam kao djevojčica bila povučena i jako nesigurna jer sam bila najviša, najčudnija, čudnog prezimena, čudnih afiniteta', otkrila je Jelena

Image

Jelena Karleuša

Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 17.9.2016. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jelena Karleuša često tvrdi kako mediji i publika prema njoj gaje mnoštvo predrasuda, zbog čega onda je odlučila objasniti u čemu leži srž problema i odgovor na pitanje zašto je postala baš takva.

“Ja sam jedna žestoka medijska prevara. Sve ono što ljudi misle o meni, i ono kako se ja predstavljam javno, to je šoubiznis. Ja sam privatno kao Doktor Jekyll i mister Hyde. Ja sam jako mirna, povučena, prosto zatvorena i autistična u privatnom životu, a javno sam lav koji je samo na pravi način shvatio pravila šoubiznisa. Privatno sam jako povučena i, neki bi rekli onu strašnu riječ, skromna”, ispričala je Jelena u emisiji 150 minuta, a potom objasnila zašto smatra da to nije vrlina.

“Skromnost nije vrlina samouvjerenih ljudi. Ja sam kao djevojčica bila povučena i jako nesigurna jer sam bila najviša, najčudnija, čudnog prezimena, čudnih afiniteta… Uvijek sam se isticala i svi su u mene pokazivali prstom još od malih nogu, tako da sam se ja povlačila i trudila se da ne upadam u prvi plan. To je neka energija koja je meni u daljem životu pomogla da budem ono što ja jesam danas. Koliko mi je to smetalo kada sam bila mala, sada mi je to gorivo, raketni pogon u šoubiznisu”, završila je svoje izlaganje Karleuša, uz obrazloženje da je zbog toga upisala djecu u privatnu školu, kako zbog toga što su djeca slavnih roditelja ne bi prošla kroz istu torturu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba